Joululahjaksi meni tämmönen albumi.Ciao Bellan The Muse kokoelma joka on aivan upea.Ja tottakai tästä albumista tuli mun suosikki mitä olen koskaan tehnyt tähän asti.Oli erittäin vaikea luopua siitä mutta koska suunnitelma oli joululahja niin silloin sen oli pakko mennä pakettiin :)

Hiukan tämän kanssa meni aikaa.Aloitin elokuun puolessa välissä ja valmista tuli marraskuun lopulla. Joskus aikaa oli pari tuntia päivässä joskus pari tuntia viikossa ja joskus ei ollut yhtään aikaa taikka jaksamista.

Olen tehnyt albumeita nyt omasta mielestä tälle vuoteen ihan liikaa siinä määrin että on aika siirtyä vuoden vaihteessa tekemään jotain muuta välillä.Jonossa on klipsuvirkkausta,laukku jota aloitin kesällä 2019 ja monen monta muuta sorttia.Jotain muuta välillä kuin paperien kanssa värkkäily.Vaikka projekteja kyllä on mielessä todella monta joihin on materiaalitkin jo hommattuna mutta pikku tauko tekee hyvää.Ehkä sitten joskus tammi helmikuun vaihteessa taas papereita.Mutta...tämä albumi on sellanen kooste omista sekä erään toisen henkilön albumeista.Eli ystäväni You Tuben puolelta.Lainasin muutamia ideoita häneltä joko suoraan sellaisenaan taikka hiukan muunneltuna.Tosin jotkut ideat eivät ole alunperin myöskään hänen vaan joltain muulta henkilöltä.Elikkäs voisi sanoa että kaikki on jo keksitty joskus ja muut tekevät perässä ja ehkä hiukan muuntautuneena.

Ihan ekana kuvia tulee pelkästään ulkokuoresta ja Ciao Bellan papereista joita käytin.Kuvia tulee runsaati koska albumi on erittäin paksu.Katson miten jaan kuvat..joko aukeama kerrallaan taikka sivu kerrallaan.Luultavasti jälkimmäisen mukaan.

 

Albumin koko on 8" x 10" x 4" eli noin  20.3 cm x 25.3 cm x 10 cm

 

IMG_9510.jpg

 

 

 

Selkämyksessä käytin kirjansidontapaperia.Elikkäs pinnassa on samettimainen kohokuvio.Paperin toinen puoli on niin ikään muovipinnoitettu eli tarkoituksena on että se ei repeä.Sitä pystyy leikkaamaan ei repimään.Vähän kuin Tyvek mutta tyvek on ohuempaa.Näitä papereita saa erilaisissa väreissä erilaisilla kuvioilla.Sain ison nipun tällä kuviolla sekä 3 muulla eri värillä /kuviolla/materiaalilla You Tube ystävältäni Hollannista.Harmi kun tällaista ei saa Suomesta mistään,en ainakaan ole löytänyt etsinnästä huolimatta.

 

IMG_9516.jpg

 

 

 

Albumissa on 3 paksua sivua sekä kansissa omat säilytys osiot.

 

IMG_9514.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9512.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9513.jpg

 

 

 

 

Eli 12x12 paketteja oli 3 kpl ja A4 pakkkaus 1 kpl ja 6x6 pakkauksia 2 kpl. Näistä jäi vielä melko reippaasti jotta saan itelleni tehdä jonkun pienemmän jutun.

 

IMG_9417.jpg