On tässä taas vierähtänyt aikaa viime päivityksestä. Pihalla on niin kiireistä ollut, ettei aika ole riittänyt bloggailuun. Viikko sitten nikkaroin autotallissa taas koristeen pihalle..armoton sahaus ja vasarointi viihdytti naapureita mutta minkäs teet kun sitä naulaa ei saa kahdella kolmella lyönnillä perille..kuten rakennusalan ammattilainen mieheni , joka vieressä virnisteli.

Anyway..materiaalin bongasin hyötykäyttöaseman  puujäte läjästä..siinä kun puutarha jätettä peräkärrystä heiteltiin pois niin mun katse harhaili sinne tänne, josko löytys sitä vanhaa harmaantunutta lautaa..ja sielähän oli vaik kuin..eikä olleet ees lahonneita. Ja ei kun kyytiin vain. Idean tynkää kun tähän projektiin oli jo mielessä jonkun aikaa ollut, niin eipä tarvinnut sitten lähteä "kerjuu" reissulle maalle..vaikka mulle kyllä kelpaa läjä jos toinenkin, onhan noita ideoita takaraivossa.

Mutta tässä siis se "Hevoskärry" tai jokin..vain kukkia vielä kyytiin ja ulos


 

 

Lisäksi viime kesänä mieheni teki roskiskselle talon, jonka maalaus on mun hommiapihakiireiden takia kerkesin maalata vain ruskeat osat. Punaiset on vielä maalattavana ja eiköhän ne tän viikon aikana tule tehtyä. Sitten huopaa katolle ja roskiksen maapohjan teko (ei mun hommia) Joten eiköhän tää projekti ole kohta valmis. Siitä sitten kuvia kun on valmis.