Tässäpä kortti mun veljelle, jolla on huomenna eli 9.5. syntymäpäivä. Tällä kortilla osallistun It`s all about the vintage and beauty challenge-kisaan, jossa aiheena on " anything goes eli kaikki käy ". Tämä on ollut valmiina noin pari viikkoa ja olen sitä pantannut viimeseen asti ennen julkaisua ja kävipä tuuri, että nyt voin sillä sitten osallistua myös tähän vintage-kisaan :) Ja koska veljeni harrastaa valokuvausta..löysin sopivasti kätköistäni hiukan teemaa tähän korttiin...Ja koska täällä mun blogissa on alusta alkaen ollut seuraajia ulkomailtakin ja jonkun verran lisää käy vierailijoita näiden haasteisiin osallistumisten myötä, niin laitan hiukan myös englanniksi jotain.

 

This card is for my brother who has a birthday 9.5. Because photographing is his hobby, I got the idea to create this kind of card. Normally it is so hard to find a theme to card for a man...but this time it was pretty easy to get something to cardstock :)

 

001-normal.jpg

 

 

003-normal.jpg

 

 

002-normal.jpg

 

Tim Holtzin  IDEA-OLOGY -sarjan Film Strip Ribbon..tätä ostin joskus muutama vuosi sitten erääseen  decoupage projektiin ja sitähän oli jäljellä vielä jonkun verran.

004-normal.jpg

 

 

005-normal.jpg

 

 

006-normal.jpg

 

 

007-normal.jpg