Turun reissu on tehty . Tyttö ja kaverinsa osallistuivat Anime tapahtumaan asian mukaisissa asuissa ja sillä aikaa minä ja mieheni käytiin ihailemassa Luostarinmäen Käsityöläismuseo aluetta. Voi että se on mahtava paikka. Hienoa että vieläkin on vanhaa jäljellä betoniviidakon keskellä. Ehdoton käyntikohde mikäli Turussa piipahtaa.

Tehtiin  myös pakollinen Aurajoen kävely kohti Suomen Joutsenta ja matka jatkui kohti Turun Linnaa. Tällä kertaa ei menty sisälle vaan kierrettiin  Linna ympäri. Se on jo niin monta kertaa nähty..Pyörittiin myös keskustan liikkeissä..etsittiin tiettyjä putiikkeja vaan ei löydetty. Tytöt ei jaksaneet kävellä joten luovutin..Mutta parasta oli kun näin Ystäväni pitkästä aikaa Meillä oli mukava vierailu (vaikka liian lyhyeksi jäi) ja siitäpä päästäänkin sitten näihin "Tuliaisiin ".

Tein lahjaksi Tee-rasian. Toki rasian ostin valmiina, mutta duunailin sitä hiukan maaleilla ja servettikuvioilla.

                                                 Alkuperäinen ulkomuoto 

 

  Vihreää perinnemaalia pintaan sinne tänne ja hioin vielä kuivuttua pois

 

Krakelointiaine ja valkoinen maali päälle sinne sun tänne

 

Maalipinnan hionta ja serveteistä tekstipaloja kanteen

 

Laatikon pohjalle viinipullonetiketti (servetistä).Rikoin kulmaa ja hioin kuluneeksi

 

Laatikon etuosaan servettikuvio..

 

..samoin yhdelle sivupäädylle

 

Ja sitten vain Tee kyltti takaisin paikoilleen. Ja teepussit sisälle
Oisin mieluusti halunnut itelleni samanlaisen, mutta näitä laatikoita oli kaupassa vain yksi.

 

Sitten toiseen "tuliaiseen" ..nimittäin Turussa eräässä ostarissa on Cafe Brahe jossa kaikki leivonnaiset on järjettömän suuria. Ostettiin "kassillinen" korvapuusteja..kassiin mahtui 6..ja yksi croissantti lähti mukaan ja tässä ne komeilee muumimukin vieressä , jotta näkee hiukan tota kokoa