Tämä viikko mulla onkin talviloma ja olen ehtinyt hiukan myös harrastaa iltasella. Kirppikseltä löysin valtavan ison keksipurkin, jonka kokoista en ole ikänä nähnyt, mutta olen mielikuvissani ettinyt.Ja mikä tuuri kun löytyi.Parasta oli se, ettei purkin kyljessä ollut mitään kuvia niin mukavampi sitten päällystää ilman maalausoperaatioita jne.

 

Kuvasin purkin tollasen mukin kanssa niin näkee hiukan miten suuri se on.

 

DSCN4418-normal.jpg

 

Sitten kävin ostamassa sopivaa skräppipaperia.Värit ei harmi kyllä ole kuvissa sellasia kuin ne oikeasti on.Paperin taustaväri on  vanhanajan vaaleanvihreä.Tummempi kuitenkin kuin kuvassa.

 

Kaksi arkkia purkin ympäri, mutta niiden koko ei riitttänyt kokonaan ympäri..

DSCN4444-normal.jpg

 

..joten hiukan mittausta ja paperin kääntöpuoli käyttöön ja siitä suikaleet purkin molemmille puolille vastakkaisiin kohtiin.

DSCN4446-normal.jpg

 

 

Kannen päällystin kääntöpuolen kuviolla, koska en halunnut että koko purkki on täysin samaa kuviota.Kangaskaupasta hain sopivan sävyistä pitsiä.Kannen reunaan en laittanut paperia enkä jaksanut alkaa maalaamaan, joten keksin käyttää mustaa sähköteippiä.Ja sehän kävi nopeasti ja tuli siistiä jälkeä.Sen päälle siitten vain liimasin pitsinauhan.

 

DSCN4445-normal.jpg

 

Purkin yläreuna jäi myös metallin väriseksi, siitä kohtaa siis mihin kansi tulee päälle. Paperia ei voi laittaa niin korkealle eikä maalaaminenkaan ole hyvä idea, koska sitten kantta ei tahdo saada paikalleen ja myöskään irti...kokemusta löytyy nimittäin asiasta :) Joten sähköteippiä siihenkin ja voilaa näyttää siistiltä. Mulla noita sähköteippirullia on monenvärisiä ja paljon.Sähkäriteippiä olen tarvinnut posliinimaalauksessa apurina ja näyttää siitä olevan moneksi muuksikin.

Tässä vielä tavallinen keksipurkki vieressä niin näkee millanen jätti tää on.Korkeutta 20 cm ja halkasija 22 cm.

Tämä purkki säilöö nyt mun puu-ja akryylileimasimet..ne kun on ollut kahdessa eri purkissa ja tähän mahtuu lisää.

DSCN4443-normal.jpg