Ulkona tapahtuu paljon yhden päivän / yön aikana. Kaariportin toisella puolella on puhjennut kukkaan Kärhöistä Piilu ja mun uusi lajike Miss Batemann (valkoinen ). Lisukkeena on MustasilmäSusanna. Tuuheutta on mukavasti ja korkeuttakin toivon mukaan tulee vielä reippaasti. Ainakin toisella puolen kaariporttia parin oksan verran on korkeutta tullut lähes huipulle asti.

 

Miss Batemann

 

MustasilmäSusanna

 

Kanadalaisia Ruusuja..kukkivat upeasti nyt. Hennossa varressa on useita nuppuja ja auetessaan ovat painavia, joten pitää kepeillä hiukan tukea. Päivällä oli raju ukkosmyräkkä rankkasateineen. Hiukan pelkäsin Ruusujen ja Kärhöjen puolesta, mutta selvisivät onneksi...

 

..toisin kuin Kirjolupiinit, joiden kukinnot taittuivat melkein poikki. Onneksi ehdin kuvata nämä eilen. Tukikeppien avulla sain ne korjattua jotenkin.

 

Päivänkakkaroita..näitä en ole tähän istuttanut..en tiedä mistä ovat ilmaantuneet. Näitä mulla oli toisessa paikkaa paljonkin, mutta katosivat mystisesti viime vuonna.

..sama katoaminen kohtasi myös Tarha-Alpia ,jota mulla oli tosi paljon..enää vain muutama varsi. Harmi, koska nää on mun suosikki perennoja.

 

Upeita VäriLiljoja


 

..Tiikerin Liljoja, vierellä Keisarin Kruunuja, jotka ei vielä kukassa