Viikko sitten lentomme saapui Helsinkiin ja mahtis loma Itävallassa Zell am Seessa ja Salzburgissa on vietetty.Kuten aina..matka jää liian lyhyeksi.

Ilmat oli kyllä melkosen lämpösiä näin suomalaiselle vartalolle..Kylmin päivä oli sadepäivä,jolloin tuli myös rakeita,oli +21C..Kuumin päivä,jolloin satuttiin vielä noin 4 tunnin vaellus tekemään oli +37C.Voi huhhuh..en ole eläissäni hionnut niin paljon kuin sinä päivänä..hiki valui päänahkaa myöten ja yhdessä välissä luulin jo saavani jonkinlaisen sairaskohtauksen,kun kroppa alkoi oireilemaan.Juotavaa oli kyllä koko ajan käsillä..vaan sekin tulee ihon läpi samantein ulos tuossa lämmössä.

 

Pyörätiellä  aamulla,matkalla Schmitenhöhenille vaeltelemaan.Kuvassa näkyvät vuoret vasemmalla Groslockner 3798m ja oikealla Kitzsteinhorn 3203m.

IMG_5661.jpg

 

Schmittenhöhenille mentiin tälläsellä hissillä 1400m korkeuteen ja sieltä vaellettiin alaspäin jalkasin pois.Reitti oli tosi pitkä ja kiemurainen ja joissakin kohti jopa hiukan vaarallinen..kun maa jalkojen alta pakeni.Tänä päivänä oli se +37C ja se oli kyllä rankkaa.Kuumuudesta johtuen,ei lähdetty kävelemään huipulle vaikka ensin kiivettiinkin ylösjonkun matkaa noilta hisseiltä..päädyttiin siihen, että siinä lämmössä se on turhan rankkaa,koska me ollaan sielä aiemminkin käyty ja tiedettiin, että siinä menee yli 3 tuntia ja ilman ohetessa ns. normaali lämmössäkin se on raskasta.Reitti alas meni vielä naapurikylän kautta eli hiukkasen oli raskas retki..pari päivää pakarat ja pohkeet oli kipeät.

IMG_5670.jpg

 

 

Ja tämmöstä mm. sielä reitillä bongaili puiden välistä..maataloja peltotilkkuineen,hiukkasen jyrkissä paikoissa.

IMG_5675.jpg

 

 

IMG_5678.jpg

 

Elizabethin puistoreitillä...

IMG_5667.jpg

 

...puistotiellä kävellessä bongattiin ryhmä joka harjoitteli viikonlopun Seefest-juhlassa olevaan kisaan.

IMG_5798.jpg

 

Reitti kohti hotellia...

IMG_5801.jpg

 

IMG_5804.jpg

 

Siinä meidän huoneistohotelli..meidän asunto oli alemmassa kerroksessa aurinkoterassilla.

IMG_5807.jpg

 

..rauhallista aluetta oli..takana ylhäällä on navetta..vuohia ainakin nähtiin...tien toisella puolen on sitten uimaranta..siitä ei ole kuvia.

IMG_5808.jpg

 

..ja terassilla istuessa näkyi joka suunnassa tällästä.Matkaa tästä majapaikasta kävellen keskustaan oli noin tunti..eli aika paljon tuli käveltyä..vaikka vuokrattiin me pyörät pariksi päiväksi.

IMG_5809.jpg