Kyllä on ihanaa kun on kesä! Lähes kaikki aika menee ulkona pihatöissä taikka sitten autotallissa jonkin "projektin" kimpussa. Meillä onkin nyt 2 projektia menossa ja pitäs olla valmiina  viikonloppuna..laitetaan sitten kuvia niistä joku päivä.

Ajattelin tässä laittaa noista pihakoristeista jotain juttua, joista piti kyllä jo viime syksynä laittaa..vaan eipä sitten ehtinyt.

Elikkäs kaikki vanhan ajan tyylinen on se mun juttu. Mitä ruostuneempi taikka muuten vain kuluneen näköinen, niin sitä paree. Aika vaikea on täälä löytää mitään vanhaa tavaraa joka sopii mun makuun. Kirpputoreilla, joita nyt ei montaa edes täälä ole, myydään enimmäkseen vaatteita, astioita taikka muuta krääsää. Ainut mistä jostain jotain löytää on elokuun Rompemarkkinat. Kesällä taas maanantaisin  iltakirppikseltä torilla saattaa löytää jotain.

On sitten pakko ollut tyytyä ihan kaupan tarjontaan ja antaa hiukan "kyytiä" esim sinnkiämpäreille..antaa ruostua taikka lommojakin on saatu aikaan. Sitten on näitä juttuja joita voi ostaa valmiina ruosteisen näköisenä. Ja sitten itse tehtyjä juttuja vanhasta harmaantuneesta laudasta taikka heinäseipäistä.

Itse tehtyjä juttuja vanhasta puusta esim. n
ä

 Pikku tuoli kukkapenkissä, lisäksi kaveriksi kaupasta löydetty mini tonkka           

                                  
                             
            
                                       Heinäseipäistä aita kärhöille
Leikkimökille puuteline ja kaveriksi tytön vanha harja  ,jonka maalasin

Leikkimökin seinälle hylly ja seipään puolikkaasta kyltti "GARDEN". Hyllytavarat kaupasta tehty löytö.
Leikkimökin "pihaan" minikokoinen sahapukki vanhasta puusta
                               Tuoli seipäistä ja vanhasta puusta     
   
         


 Lisää toisella kertaa...