Tälläsen tilasin tuossa keväällä.Ostos-tv niitä jo mainosti viime vuonna ja päätin, että nyt tänä vuonna mulla on myös tuollanen letku. Hiukan se on arvokas, mutta kyllä on sen arvonenkin ostos. Näitä mulla on 2 kappaletta ja molemmat on 23m pitusia täydessä mitassa eli yhteensä se 46 m letkua.

Ei todellakaan mene linttaan ja solmuun ja on kevyt kuin mikä.Venyy lepotilamitasta sitten melkosesti eli kolminkertaseksi, kun vesi juoksee letkussa.

Ennenkaikkea tää säilytys on niin helppoa..helppo ottaa irti seinästä verrattuna siihen perinteiseen letkuun, meillä sitä ei kovin helposti edes saanut irti ja melkosen ruman näköstä kun vihreä letkuhässäkkä seinällä roikkui. Nämä 2 letkua mulla on nyt tämmösessä korissa..toki olisivat pienempäänkin mahtuneet, mulla nyt ei ollut pienempää koria vapaana. Tuossa korin vieressä on tuiki tavallinen sanko, johon nuo molemmat letkut pyssyineen päivineen ois mahtuneet myös..eli todellinen tilaihme on tämä letku.Ja käytössä niin mainio, että suosittelen kyllä kaikille puutarhaihmisille.

Kerrankin on sellanen tuote, joka on just sitä mitä sen mainostetaan olevan!

 

Piha-normal.jpg

 

 

Piha%20%282%29-normal.jpg