Pääsiäisen jälkiruuaksi tein Seeprakakun.Ohje on Kinuskikissan "Helpot suosikit"-kirjasta. Joskus tein Seeprakakun salmiakki versiona mutta se oli liika tujun makusta.Tämä on melko mieto.Ei ole edes makea.Ainoa makeus tulee pohjasta.Siihen piti murskata dominokeksejä ohjeen mukaan mutta ne unohtu kauppaan..onneksi mulla on pakastimessa paljon Joulupipareita niin paukutiin niitä lihanuijalla hienoksi.Ja toimii tosi hyvin ainakin mun suuhun.

Reseptin mukaan tehtynä massat riittää halkasijaltaan 24cm vuokaan.Mutta halusin tehdä hiukan pienemmän että ois vähemmän syötävää niin massa riitti mukavasti 18cm ja 16cm vuokiin.Toinen kakuista meni tytölle.

Tänä pääsiäisenä en tehnyt mitään muuta..mämmi ja suklaamunat sai riittää seeprakakun lisäksi.Ja muutenkin oli hiukan erilainen pääsiäinen.En laittanut mitään koristeita esille.. en edes pajunkissoja.Aattelin ottaa ihan rennosti ja olen huilannut ja harrastanut ilman mitään juhlapyhä stressiä. Nyt ei tarvi sitten siivota koristeitakaan pois..Ens vuonna sitten.

 

IMG_6989.jpg