Nyt on kävelty jo likemmäs linnaa...reitti sinne kulkee kapeilla ylöspäin menevillä kujilla.Tämä rakennus oli  kaunis..hienoja koristeluja ja nuo ikkunaluukut..ihanan väriset.

IMG_5749.jpg

 

 

 

 

IMG_5751.jpg

 

 

Siinä joku vanha oviaukko ties minne...

IMG_5753.jpg

 

 

Hienosti on säilytetty vanhat ovet..

 

IMG_5754.jpg

 

Tässä kuva netistä...tälläsellä mentiin tuonne Hohensalzburgin linnaan.Kävellenkin olisi voinut mennä mutta siinä kuumuudessa ja aikataulussa ei ollut aikaa..se oli melkosen jyrkkä tuo vuori jolla linna sijaitsee.Aika villiä oli kyyti  tollasessa..se meni tosi nopeasti ja todella jyrkässä asennossa..ihan tupaten täys ihmisiä..en saanut sitten kuvattua sitä tilannetta.Ja vuori jolla tämä linna sijaitsee on siis nimeltään Festungsberg ja korkeutta on noin 550m.

               2.jpg

 

 

Nyt ollaan linnan sisäpiha-alueella..voi pojat tää oli tosi iso linna...jokaista mutkaa ei jaksanut kävellä katsomaan..sisälläkin oli rappusia sinne tänne ylös alas ja vaikka mitä kateltavaa...

IMG_5776.jpg

 

 

 

IMG_5778.jpg

 

 

 

IMG_5766.jpg

 

 

Sisällä oli erilaisia museoita ym.tiloja..tässä oli Marionetti - teatterin joitakin nukkeja..kuvasin niistä muutamia..tässä pari settiä..

IMG_5772.jpg

 

 

 

IMG_5773.jpg

 

 

Taas ulkona...piti kuvata hiukan noita torneja...

IMG_5780.jpg

 

 

 

IMG_5781.jpg

 

 

 

IMG_5763.jpg

 

Ja täältä oli tosi hulppeat näkymät..vieläkin korkeammalle ois päässyt,kun ihmisiä oli aivan linnan torneissa..me ei löydetty sinne reittiä,koska se oli niin valtava tuo linna ja ihmisiäkin oli..Täällä tasanteella oli myös ravintola..ai että mitkä maisemat..ei voinut kuin ihmetellä maailmaa ja sen kauneutta..

 

IMG_5759.jpg

 

 

 

IMG_5758.jpg

 

 

IMG_5761.jpg

 

Maisemia myös ristikon takaa...

 

IMG_5768.jpg

 

 

 

IMG_5760.jpg

 

Tässä oli nyt mun kuvat mahdollisimman tiiviissä paketissa..kaikkea mitä nähtiin en tänne laita,koska aikaa ei siihen ole,kun muutakin blogattavaa löytyy ja varsinaisestihan tämä on harrasteblogi,mutta jos jotain spesiaalia tapahtuu niin silloin niistäkin juttua joskus tulee.

Laitan vielä erilliseen postaukseen lyhyen katsauksen ostoksista reissulta ja juttua niistä Mozartin kuulista..