Huoh...tasan viikko sitten tulin sairaaks. Ensin nousi kuume, jota oli muutaman päivän, sitten lähti ääni ja tuli nuha ja kun ääni alkoi pikkusen palautua niin sain vielä keuhkoputkentulehduksen..Olen nyt koko viikon ollut poissa töistä eikä merkkejäkään siitä ,että tää ois pian ohi...eilen oli pakko hiukan piristää itteään ja kasasin viikon P*skarteluhaasteeseen kortin.

Ohjeena oli puukuvio.Ensin mulle tuli mieleen jokin koriste, joka on puusta tehty.Mutta tulkinnan varaa kai tuossakin ohjeessa on..olkoon sitten puinen kuvio taikka puukuvio paperissa. No mä valitsin tuon puukuvion paperilla, kun tuli äkkiseltään idea, jonka piti olla nopeasti valmistettu...siistäkin syystä ,että pää oli kuin jyrän alle jääny ja voimat on suurimmaks osaks menny tähän yskimiseen..Vaan eihän se multa taaskaan vartissa taikka kahessakaan syntynyt. Kai mä sitten pohdin liikaa sitä, että mikä tulis mihinkä kohtaan ja sitä rataa.

Mutta tässä se nyt sitten on..tällä kertaa tein pienemmän kortin : 14,5cm x 10,5 cm. Pienten korttien teko on joteskin vaikeempaa, kun sommittelulla ei ole paljoakaan joustovaraa, jos ei halua tehdä kortista  sekahedelmäsoppaa.Ja muutamalla elementillä pitäs saada kortista mielenkiintonen.

 

Puukuviota on taustalla, ..sitten ite puu...oiskohan  koivunoksia, ..pojalla on puinen onkivapa,...saunakiulu on puuta ja kiulun vieressä tietenkin koivuvihta eli puuta löytyy kyllä. Riittääkö ?  :)

001-normal.jpg

 

 

002-normal.jpg

 

 

003-normal.jpg