Vielä muutamia kuvia kukista ja viime kesän projektista.Oi ihana kesä,odotan sitä taas innolla vaikka se onkin kovin raskasta "työleiriä".

 

 

IMG_8678.jpg

 

 

 

IMG_8679.jpg

 

 

 

IMG_8709.jpg

 

 

Tuijan käpyjä

 

IMG_8710.jpg

 

 

Ihania laventeleita..

 

IMG_8708.jpg

 

 

 

IMG_8707.jpg

 

 

Takapihalle tehtiin iso 4m pitkä laatikko varjoisassa/puolivarjoisassa viihtyville kukille. Laatikko on tehty lavanreunuksista jotka avattiin ja taitava mies nikkaroi mun idean pohjalta.Sen jälkeen öljysin laatikon.Köynnösritilät ostettiin valmiina mustaksi öljyttynä.Laatikkoon tuli reunoille 2 eri nauhus lajiketta.Niiden molempien viereen isolehtistä kuunliljaa ja keskelle tuli yksi clematis sekä 2 oranssi kukkaista kuusamaa.En nyt muista oliko ne jotain tuliköynnöskuusamaa vai mitä.Lisäksi vielä 4 poimulehden taimea. Odotan innolla ensi kesää kun ne pääsevät kasvamaan voimakkaammin ja suuremmiksi.

 

 

IMG_8554.JPG.jpg

 

 

IMG_8556.jpg

 

 

IMG_8567.jpg

 

 

IMG_8681.jpg

 

 

 

IMG_8668.jpg

 

 

IMG_8682.jpg

 

 

IMG_8666.jpg

 

 

IMG_8669.jpg

 

 

IMG_8680.jpg

 

Tässä oli muutamia kuvia viime kesästä.Uusia ideoita taas luultavasti ensi kesänä.Rajoitteena on tietenkin vajaa 1000m2 tontti sekä erittäin kivinen maa.Vanha kalliopohja joka räjätysten jäljiltä jätti jälkeensä isoja kiviä ja pienempiä.Aina kun lapion maahan lyö, se tuottaa ongelmia. Koskaan se ei mene mukavasti tyyliin" kaivanpa kuopan ja istutan " Ei onnistu tällä tontilla. Ja se on erittäin raskasta ja uuvuttavaa kun pitää saada valtavia kiven muhkareita lapion tieltä ylös.Mutta aika tyytyväinen olen kaikkeen työhön mitä olen liki 16 vuoden aikana saanut tehtyä. Kun tämän talon ostimme tontilla ei ollut kuin muutama pensas mäntyjen ja koivujen sekä pihlajoiden lisäksi. Kaikki pihlajat on kaadettu samoin 3 koivua.Yksi koivu olisi vielä suunnitelmissa poistaa. Ja männyt joita meidän tontilla on 7 kpl haluaisin pois niiden valtavan roskamäärän takia.. Niihin vain ei saa kovinkaan helposti kaatolupaa.Tontit tällä alueella kun ovat kaupungin vuokratontteja. Mutta eipä se puutarhurin homma ole koskaan helppoa :)