Joskus huhtikuussa aloitin tekemään tätä rannekorua.Teki mieli tehdä jotain pelkästään siemenhelmistä.Ensimmäistä kertaa tein jotain Peyote tekniikalla.Ei ole vaikeaa kun ei tee mitään kuvioita.Mutta todella aikaa vievää puuhaa.Parissa tunnissa etenin suunnilleen 2cm.Välillä iski epätoivo siitä ettei se valmistu ikinä...melkein jo luovutin.

Tykkään leveistä rannekoruista enempi ja tästä tuli just sopivan kokoinen.Ja lisäksi se näyttää hopealta.Helmet on Delica 11/0 ja väri on Galvanized silver.Viime viikolla kun loma alkoi niin sadepäiviä riitti ja silloin viimeistelin tämän eli laitoin lukon.

Harmi kun kameralla ei saa ihan sitä väriä kuin miltä se näyttää luonnossa.Mutta jokatapauksessa tästä tykkään.Jos nyt joskus innostun tekemään Peyote tekniikalla vielä niin ehkäpä käytän isompia helmiä ja suunnittelen itte jonkin kuvion..saa nähdä.

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin niin tällä erää on menossa yksi projekti joka aiheuttaa hiustenlähtöä.Tai oikeastaan yksi osanen siitä..mutta katellaan millon se valmistuu niin voin tarinoida siitä enempi.

 

 

 

IMG_6527.jpg

 

 

 

 

IMG_6528.jpg