Tämä on nyt toinen niistä rannekoruista jotka sain tehtyä marraskuussa.Eka kertaa oikein kellotin tarkasti työhön kuluneen ajan.Yllätyin kyllä hiukan kun olin kuvitellut että aikaa ois menny vähemmän.Ittelle kun koruja tekee niin ei ole niin tärkeetä tietääkään ajan kulua mutta ihan mielenkiinnosta piti kirjata aika ylös.Toki en yhteen pötköön enkä edes samana päivänä tehnyt vaan useampana päivänä.Ja siinä kyllä huomaa että jos tekee yhtään liika kauan niin jo alkaa tulla virheitä.

Senpä takia onkin syytä tehdä osissa projekteja.Mullakin on näkö heikentynyt lähiaikoina aika rajusti ja en todellakaan enää pysty tekemään koruja ilman suurennuslasi-lamppu vekotinta.Tuntuu toisinaan ettei senkään läpi enää näe..ja oon kattellut sellasta luuppihommelia valolla..joka siis laitetaan pääkoppaan kiinni ja siinä se suurentava vekotin on silmillä.Pitänee hommata sellanen.Ja ennen kaikkea pitää käydä silmälääkärillä..jahka kerkiän. Niin se aika oli siis 8 tuntia.

Juu..mutta siitä korusta jonka kuva kohta tekstin jälkeen tulee.Se on samanlainen jonka olen tehnyt tammikuussa 2014.Tästä voi kurkata sitä.( Kuva on aika pimeä..pitää koittaa kuvata se uudestaan joku päivä ja vaihtaa tilalle vaaleampana versiona).Ainoa ero edelliseen on väri ja siemenhelmien valmistaja.Nimittäin siinäkin saa olla tarkkana.Ensimmäisen korun verkkopohja on tehty Miyukin 11/0 siemenhelmillä ja siinä mittasuhteet on jetsulleen.Mutta enhän mä muistanut enää mitä olin käyttänyt..epäily ainoastaan oli.Tietenkin sen ois voinu tarkistaa täältä blogista mutta oli kai niin kiirus vaan työn kimppuun että ei tullu tarkistettua. Yleensä nimittäin laitan postaukseen materiaalit.

No niinhän siinä sitten kävi että lopussa kun lukkoa laitetaan niin ei mennytkään ihan viivottimen mukaan.Enkä jaksanut alkaa purkamaan työtä.Aattelin että kun se on kädessä niin ei sitä kukaan siinä huomaa.Elikkä siis käytin Tohon 11/0 siemenhelmiä.Oikeastaan ois pitäny siinä vaiheessa jo alkaa tarkistamaan asiaa kun päällystin kristalleilla verkkoa kun se jotenkin vaikutti erilaiselta..mutta kun niin halusin just sen väristä siemenhelmeä käyttää niin se oli sitten siinä.Jos vaan oisin muistanut valmistajan niin oisin hoksannut ennen alotustakaan.. koska Miyukit on tuubissa ja Tohot pussissa..

Väri on yllätys yllätys...liilaa tai violettia.. no..liila kun liila.Materiaalina siis Tohon 11/0 siemenhelmet..Preciosan Crystal Bicone 4mm Violet...3-rivinen hopeoitu rasialukko sekä kirkasta FireLine- kuitusiimaa 8 lB.

 

IMG_6304.jpg

 

 

 

IMG_6306.jpg

 

 

 

IMG_6302.jpg