Päätinpä taas osallistua paskarteluhaasteeseen.Kiva tehdä kortti valmiilla ohjeilla, ei tarvitte ite pähkäillä aihetta liikaa. Tämänkertainen  P*askarteluhaaste #201  resepti on seuraava: 1 Nappi, 2 Haaraniittiä ja 3 Paperia. Aikani pohdittua minkä kortin teen, tuli mieleen Isänpäivä. En ole koskaan tehnyt Isänpäiväkortteja. Tytär on ne aina tehnyt..vaan nyt ei tyttöä kiinnosta moinen näpertely enää :) Harmittaa ,että voin tehdä vain yhden eli miehelleni, koska oma isäni kuoli jo liki 10 vuotta sitten ja appiukko menehtyi viime  toukokuussa...

Mulla ei nyt tällä erää löytynyt mitään miehistä paperia enkä omista miehekkääseen tyyliin sopivia leimasimia. Pitäs kai hankkia niitäkin.

Joten tälläseen sitten päädyin...Eli 3 paperia löytyy: Ruskea taustapaperi, ruskearuudullinen paperi ja paita. 2 Haaraniittiä löytyy onnittelukyltistä ja 1 nappi paidan rintataskusta.Muita härpäkkeitä edustaa kravatti, jossa solmioneula ketjuineen päivineen, paidan kauluksen napit, jotka ruskean sävyisiä helmitarroja sekä metalli kyltti teksteineen. Kuvat puhukoot puolestaan.

 

DSCN4358-normal.jpg

 

 

DSCN4356-normal.jpg

 

 

DSCN4365-normal.jpg

 

 

DSCN4355-normal.jpg

 

 

DSCN4357-normal.jpg