Joulukorttien teko on hiljaisessa käynnissä.Nyt viime viikkoina tuo korttien teko on näin julkisuudessa tullut ilmi vain P*skarteluhaasteen tiimoilta, mutta kyllä mä niitä teen muutenkin.On muutamia julkaisemattomia, mutta niitä en julkaisekaan ennen kuin Joulukortit on lähetetty..koska niiden saajien pitää yllättyä :)

Viime vuonna kun tein Joulukortteja kokeilin muutamaa servettikuvaa liimata paperille ja kartongille.Yksi servettikortti sai silloin uuden kodin , mutta nyt mä innostuin kaivamaan esiin aika ison kuvan, jonka liimasin käsintehtyyn paperiin.Ja onpa se ainakin kuivanut kun vuoden verran ollut lootassa.. Mutta nyt revin ihan käsin ylimääräsen paperin reunoilta pois. Sitten liimasin koko jutun vaalealle kartongille jonka sutasin DI:n musteella. Sitten leikkasin nuottipaperin hiukan suuremmaksi ja suttasin sitäkin musteella ja siihen liimasin koko edellisen höskän.Koska tuo nuottipaperi on ohuempaa skräppipaperia niin leikkasin mittojen mukaan vaaleasta kartongista sopivan palan ja liimasin sen takaosaksi korttiin.Jonka sitten taas käsittelin musteella ja leimailin joulupallokuvioita.Tein vielä tagin jonka liimasin takaosaan nimillä varustettuina (keneltä tervehdys on). Siitä ei ole kuvaa. Lopuksi vain hiukan duunausta etupuolelle ja se on siinä. Pointtina oli kokonaisen servettikuvion testaus paperille liimattuna..ja ihan kivasti se onnistui.Pitää vain olla kärsivällisyyttä ,kuten yleensäkin servetin käytössä..se kun on niin ohkasta ja repeää helposti jos on vähänkin malttamaton.

 

Tässä servetti liimattuna käsintehtyyn paperiin, joka on siis pinnaltaan epätasainen.Ylimääränen paperi revitty reunoilta.

DSCN4419-normal.jpg

 

Ja valmis kortti. Värit taas kerran ei ole oikein.Oikeastaan ovat ruskeamman sävyiset.

DSCN4430-normal.jpg

 

 

Lumihiutaleet on nauhasta leikattuja ,jota ostin käsityömessuilta.Harmittaa miksen ostanut enempikin kun on niin hienoa.Ostin vain metrin.Ja nyt en millään muista mikä oli firma nimi, josta sitä ostin. Hiutaleisiin laitoin kimalleliimaa ja on sitä kimallusta vähän muuallakin :)

DSCN4432-normal.jpg