Kylläpä on aika rientänyt.Laakereilla ei olla lepäilty vaan paljon on ollut projekteja.Kesällä aikaa meni paljon ulkona touhutessa sekä nauttiessa lomalla kotosalla olosta.Tämä vuosi on harrastuksien kohdalla ollut ns. kiireistä.Määrällisesti en ole tehnyt paljon mutta projektit on olleet sitäkin pitkäkestoisempia. Olen tehnyt muutaman kortin joista unohdin kuvata melkein kaikki :) Mutta ns.minialbumeita olen tehnyt 5 kpl tämän vuoden puolella. Se on enemmän kuin milloinkaan.Aiempina vuosina olen saanut tehtyä niitä 3 kipaletta per vuosi. Uusin albumi jonka sain juuri valmiiksi 22.11.Sen alotin 16.8. joten aikaa meni.Mutta sen tekemiseen aikaa taikka jaksamista ei ollut aina niin paljon.Joskus meni viikko etten tehnyt mitään.Ja silloin tällöin tunti pari..Ihailen kyllä niitä jotka tekevät niitä tyylillä albumi viikossa parissa.

Mutta asiaan.Tämä on ensimmäinen Folio projekti. Folion ja perinteisen albumin välillä on se että folio on ikäänkuin kansion muotoon tehty eli selkämyksessä ei ole niitä sivuja vaan kaikki sivut on tehty suoraan niihin folion kansiin..vaikea selittää mutta kuvista näkee sitten kuinka tuo folio aukeaa.Paljon tuli taas kuvia näpsittyä ja jouduin karsimaan pois jonkun verran että pysyy edes hiukan tolkullisessa kuva määrässä.Se olisikin helpompi jos tänne voisi ladata videoita.Ehdottomasti se olisi helpoin ja selkein tapa nähdä kokonaisuus.Mutta näillä mennään.Tämä on mun oma projekti eli omasta päästä ideat on syntynyt.Joskus lainailen muiden projekteista joko sellaisenaan taikka muokaten joitakin juttuja omien ideoiden lisäksi.Riippuu siitä mikä on fiilis.

Folion koko on 8 " x 10"  x 2  3/4"  eli noin 21cm  x  25.5cm  x  6.5cm.Ja kun folio on kokonaan auki on sen leveys noin 38" eli noin 96 cm...huh melkein metri.Paperit on Dixie Craftin "Vintage Champagne" ja "Vin Blanc". Nämä paperit ostin Käsitellen kaupasta.Sieltäpä melkein kaikki mun paperi-ym. tarvikkeet on kotoisin.Lisäksi tulostelin netistä hienoja 30-luvun tyylin naisten kuvia.Laitan taas kuvat parissa tai kolmessa erässä.Tämän folion tein kesälomalla..joten kaikki 5 tämän vuoden albumi projektia ei tule nyt missään aika järjestyksessä vaan siinä miten olen saanut niitä hiukan muokattua.

 

Kansikuvan laminoin ja tein pahvista sille mustat kehykset.

 

IMG_9220.jpg

 

 

 

IMG_9222%20%282%29.jpg

 

 

 

IMG_9223.jpg

 

 

 

 

IMG_9225.jpg

 

Tässä paperit

IMG_8979.jpg

 

 

 

 

IMG_8980.jpg

 

Seuraavassa postissa sitten folion sisältä.