Meillä on jo pitkään kestänyt pienen wc:n remontti, jonka kanssa on ollut monelaista probleemaa matkan varrella. Oikeastaan pitkään venähtänyt remontti on ollut vain pelkästään positiivinen asia, koska suunnitelmat ovat alkuperäisestä muuttuneet, ja sanoisin että 100% parempaan suuntaan.

Tyyli on vanhanajan glamourilla höystettyä ja pakko sanoa että hiukan on hankalaa ollut löytää tiettyjä asioita, mutta sinnikkyys palkitaan.. Tässä on nyt odoteltu putkimiestä tekemään loppuasennuksia, ja odotellaan vielä ties kuinka kauan..hirvittävän hankalaa on ollut saada työmiestä..Joka asennusliikkeessä on liian paljon töitä..mutta päämääränä on että Jouluksi pitää valmistua.

Sitten asiaan..Tässä yksi tulevan wc:n elementeistä..Mainokset löytyivät Mumman vanhoista Kotiliesi lehdistä vuodelta 1956. Nämä entisajan lehdet on sitten todella hauskoja mainosten osalta..Lukijaa mm. teititellään ja muutoinkin se kieliasu on aivan toisenmoinen mihin nykyajan ihminen on tottunut. Näitä lehtiä mulla on muutamia , kaikki mitä vintiltä löytyi. Onhan noita kiva lueskella muutenkin ja koska Vintage jutut on lähellä mun sydäntä, niin nuo lehdet on suuria aarteita. Niitä kun on aika hankala löytää ainakin täällä omassa kotikaupungissa... Ja koska värimaailma wc:ssä on musta, valkoinen ja kromi..on taulun kehykset ehdottomasti mustat. Kunhan wc on valmis laitan kuvia ja hiukan selostusta siitä sitten tänne.