Tässä tämä Hääalbumi vihdoin on. Ensimmäiseen osaan laitan ensin ulkokuoren kuvat ja paperi kokoelmat ja hiukan muuta materiaalia. Eli vielä kertauksen vuoksi koko on 30 cm x 22 cm x 11 cm. Albumin ulkokuoren mitat sekä sivujen perusosat ja muutama yksityiskohta on lainattu idea ScrapQueen kanavalta  täältä.
 

 

IMG_8752.jpg

 

 

 

IMG_8748.jpg

 

 

 

IMG_8749.jpg

 

 

 

IMG_8754.jpg

 

 

 

IMG_8750.jpg

 

 

 

 

IMG_8753.jpg

 

3 pakettia Stamperian Wedding papereita joista jäi joitain jäännöspaloja.

 

IMG_8704.jpg

 

1 paketti erilaista Stamperian Wedding papereita.Paketissa oli vain 6 paperia mutta se oli oikein hyvä lisä.Tästäkin jäi joitain suikaleita.

 

IMG_8713.jpg

 

 

Lisäksi mulla oli vanhaa varastoa tämmönen 8 x 8 kokoinen paperikko. Sieltä otin stanssattuja tekstejä.Käytin myös muitakin papereita näiden edellä mainittujen lisäksi mutta niistä mainitsen sitten kun niitä kuvia tulee.

 

IMG_8705.jpg

 

 

Lisäksi käytin kuvassa näkyviä muutamia pitsejä sekä satiinauhat albumin sulkemiseen. Tässä alla on 3 kuvaa jotka laitoin nyt samalla tähän vaikka kaikki ei liitykään tämän albumin tekoon.Mutta nämä kaikki tuotteet seuraavissa kuvissa ostin viime kesänä Tallinnasta Karnaluksista.Ja silloin kun sielä oltiin oli jo hääalbumi suunnitteilla ja sitä silmällä pitäen tuli esim. tuo isokukkainen nauha joka on albumin reunassa. Kyllä Karnaluks on oikea paratiisi kaikin puolin :) Harmittaa kun otin liian pienen korin joka oli hetkessä täynnä ja osaa tavaroista piti kantaa käsissä.Ens kerralla sitten isoin kori molempiin käsiin...

 

IMG_8587.jpg

 

 

 

IMG_8586.jpg

 

 

 

IMG_8584.jpg