Veljellä oli myös synttärit kuun alussa ja hälle tein paita kortin.Kerran aiemmin oon tehnyt tämmösen ja se tuli omalle miehelle muistaakseni isänpäiväksi.Ensin tein toisesta kuviopaperista mutta se oli liian paksua ja kaulusten taittoa tehdessä se ei kestänyt ja paperi repeili.Harmittaa koska se paperi oli tosi upea ja sopi hienosti paita "kankaaksi".No onneksi pitkän pyörittelyn jälkeen monesta vaihtoehdosta löytyi sopiva paperi joka kestää taittoa.

Ja piti vielä löytää sopiva paperi kravattia varten joka miellyttäsi mun silmää ja joka kävis ton paidan kanssa...onneksi noita paperilehtiöitä on aika paljon varastossa. Mutta toisaalta usein käy niin että vaikka niitä on paljon niin lähes aina kortteja tehdessä ei löydy mitään joka sopis juuri sen hetkiseen ideaan :) Mulla on myös aika iso loota jämä paloja varten ja sieltä tulee aina katottua jos jotain löytyis mutta harvoin sieltä löytyy mieluisaa tai jos löytyy niin aina on liian pieniä paloja.

Kravattineulan tein korupiikistä jossa on silmukka ja siihen pujottelin hopeoitua ketjua.Päässä on koristeena ja ketjua paikalla pitämässä haaraniitti.Kauluksen napit on myös haaraniittejä.

IMG_6481.jpg

 

 

 

 

IMG_6482.jpg