Viime viikonloppuna tein ulos luonnon antimista asetelman. Mäntyä, kuusta,katajaa,mustikan- ja puolukan varpuja sekä jäkälää. Istutuskorissa on myös jättikäpyjä, joita mulla on aikamoinen varasto


                    

 

 

                    

              

                    

 

                    

 

 

                   

 

Samaisena viikonloppuna vietettiin myös syntymäpäivääni perhepiirin kesken. Ostin itelleni lahjaksi puutarhalta kukkia ja tein niistä sitten tälläisen asetelman. Joulukaktus, minitulilatva ja tuota kolmatta kukkaa en muista nimeltä, sekä jäkälää.

 Syyskuussa istutin purkkeihin Hyasintin sipuleita 18 kpl. Valkoisia ja liiloja. Hyvin ovat juurtuneet ja versojakin on sipulin kärkeen kasvanut. Ensi viikolla saa nostaa ne huoneenlämpöön ja valoon. Siinä on vielä oma jännityksensä, että onnistuuko ne kaikki tai ylipäätänsä mikään niistä...

 

Sisätiloissa mun lemppari kukkia ovat Joulu- ja Pääsiäiskaktukset. Kesällä ne saa olla koko ajan ulkona. Syyskuussa nostin ne sisälle ja liki samantein alkoivat kukkimaan vaikka Joulu olikin viel kaukana. Tässä parista kaktuksesta kuva.


 

 

Äiti toi mulle synttäriks Joulukaktuksen, samanvärisen kuin tuossa kukka-asetelmassa. Näitä on pakko ostaa lisää eri väreissä lähempänä Joulua..