Viime viikolla käytiin Suomen Huutokauppakeisarin huutokaupoilla. Tällä erää myytävänä ei ollut juurikaan mua kiinnostavia tuotteita..vain tämä jättisuuri Pauligin kahvipurkki.

Sinänsä ei ois haitannut, jos ei mitään ois ostanutkaan ,kun kokemus sinänsä oli mukava. Ja täytyy sanoa, että livenä tuo kokemus oli vieläkin parempi mitä televisiosta saa käsityksen. Olen lukenut mielipiteitä sieltä sun täältä kyseisestä ohjelmasta ja siitä miten heitä( kauppiaita) on moitittu alihintaa tarjotuista hinnoista. Viimestään tuolla paikan päällä sen voi itse todeta, että ei niistä kaikista ns. design tuotteista todellakaan saa huippuhintoja. Itseäni oikein hävetti muiden huutajien puolesta se millaisilla pilkkahinnoilla joitakin tuotteita myytiin. Mutta kuten Aki on televisiossa usein sen sanonut, koskaan ei voi tietää ketä huutokauppaan tulee ja millä hinnalla mikäkin menee. Todellakin näyttää olevan riskikauppaa..

Mutta asiaan..tätä purkkia odotin myytäväksi kuin kuuta nousevaa ja silloin se kamppailu alkoi..ensin meitä oli 3 ja lopuksi kamppailin itsensä Helin kanssa. Olin kyllä miettinyt valmiiksi minkä summan maksan maksimissaan, mutta niin siinä kävi,  että se hinta nousi aika huippuun..mutta kun olin päättänyt, että en lähde kotia ilman sitä purkkia niin pakkohan se oli saada.

Tälläsia purkkeja olen nähnyt vain eräässä museossa, jossa oltiin viikko aiemmin huutokauppaa.Tämä pääsee sitten muiden kahvipurkkien kanssa samaan paikkaan. Kuvassa mallina normaalikokoinen purkki, josta näkee kokoeron.

Retropurkkihan tämä on, muistan näitä pienempinä versioina ja sieltä jostain -70 -luvulta ne on.Purkin kyljessä on vielä pieni  GWS leima ,joka on Suomalainen yritys, joka aikoinaan teki mm. peltipurkkeja.

095-normal.jpg