Tänään meillä on HÄÄPÄIVÄ.. 16- vuotis sellainen. Ja kakku tietenkin piti tehdä.Tämä kakku on samalla myös syntymäpäiväkakku, mieheni syntymäpäivä on 13.6. joten eri kakkuja meillä ei ole näille kahdelle juhlapäivälle koskaan tehty.

Moni on ihmetellyt miksi hääpäivä on näin likellä syntymäpäivää..noh..silloin kauan sitten mun ajatuksena oli, että mentäis naimisiin miehen syntymäpäivänä, mutta..se sattui olemaan tiistai päivä, joten valittiin sitten edellinen lauantai päivä ja se on sitten tämä 10.6.

Hääkakun mallista oli hiukan päänvaivaa..jotain hiukan erilaista piti saada..kunnes sitten syttyi idea yhtenä päivänä töissä iltavuoron viimeisillä tunneilla. Ne jotka meidät tuntee , tietävät tämän kakun "jujun" teeman perusteella.( hiukan aivojumppaa )

 

Eli 8 munan kakku. Välissä on ekalla kerroksella mansikkahilloa ja vaniljatuorejuusto-vaniljarahkaseosta. Tokalla kerroksella on vadelmahilloa ja vaaleanpunaiseksi värjätty Flora Vispi vaahto- vaniljarahkalla.Sekaan laitoin liivatetta, niin on jämäkämpää.

Päälle tein kinuskin. Sininen ja ruskea kuorrute on värjättyä sokerikreemiä. Hiekka on kaurakeksi murua.  Koristeet on sokerimassaa.