Eilen oltiin hääpäivän ( 10.6. ) kunniaksi päivän reissulla.Syötiin ulkona ja käytiin katsastamassa Powerpark Weekend 2012 -tapahtuma. Voi että, kun oli upeita autoja. Joka kerta kun käydään jossain päin missä näitä ihanuuksia on esillä, niin ei voi kuin ihmetellä ja autokuume sen kuin kasvaa. Tiedä vaikka tässä päivänä eräänä meidänkin pihassa komeilee joku klassikkoauto.cheeky


Muutama yksilö veti kyllä meidän silmissä voiton. Mutta kuvia otettiin vähän kaikenlaisista autoista. Nyt kyllä jää mainitsematta merkit ja vuosimallit, koska kaikkia en muista millään (olis pitäny kirjata ylös ) . Osa autoista oli laitettu niin viimesen päälle rahaa säästelemättä ja osaa taas hiukan vähemmän. Monenlaista merkkiä, vuosimallia ja väriä ja tyyliä oli. Kaikille jotain tai ainakin niille, jotka on alasta kiinnostuneita.

Parasta oli se, kun joissakin autoissa oli maali oikein sitä vanhanajan tyyliä..kuten nyt  pastelleisävyistä esim. mintun vihreä ja vaaleansininen. Nykyajan autoissa nuo värit ei näyttäsi oikein mieluisalta mun silmissä, mutta näissä muutenkin niin upeiden muotojen koristelemissa autoissa ne värit on mitä parhaimmat. Tässä kuiteskin nyt muutama otos.
               Ja sitten ne parhaimmat meidän mielestä


                    
              

Paras  oli ehdottomasti  tämä
, saatiin katsoa vaunua myös sisältä. Että oli komia yhdistelmä. Väri aivan mahtava ja vaunu ihanasti sisustettu vintage tyylillä.Sanoisin että täydellinen yhdistelmä kaikin puolin.