Syksyllä jo aloitin tekemään tätä projektia..ajan puutteen vuoksi vähemmän kiireellisenä jäi odottelemaan sopivaa ajankohtaa ja viime viikolla kun oli talviloma, sain tehtyä valmiiksi.

Eli aika iso koruloota on kyseessä..mitat noin 32* 21 * 11. Sain tämän äitiltä, joka oli ollut alunperin mummun eli äidiltä tyttärelle tyyliin.

Tältä se siis näytti ihan ensin 

 

 

Ensimmäinen homma oli metalliosien irrottaminen ja pinnan puhdistus. Sitten maalia pintaan. Ensimmäinen maalikerros on Perinnemaalia ja Persikan sävyistä.

 

 

Sitten Krakelointiainetta sinne tänne ja Valkoista maalia päälle. Kuivuttuaan hionta, jotta sais hiukan kuluneemman näköistä. ja ohut kerros vielä valkoista maalia sinne tänne. 

 

Seuraava vaihe..servettikuvien liimaus. Tähän kanteen liimattujen servettikuvien pintaa hiukan töpsöttelin reunoilta maalilla.Sitten hiukan hioin, jotta sais epämääräsemmän näköistä. Mietin, että pitäsikö laittaa kannen reunoille jotain..leimailla..taikka jotain muuta. En oikein osannut päättää, joten toistaiseksi on ilman mitään. Jos joku hyvä idea tulee niin ainahan voi fiksata.Ainakin nuo reiät pitää piilottaa

 

Laatikon sivut..kuvat puhukoot puolestaan

 

 

 

 

 

Kannen sisäpuolelle tuli samantyylinen Lady, kuin kannen ulkopuolella

 

 

 

Ja laatikon pohjaan löysin vuoden 1958 lehdestä kultasepänliikkeen mainoksen ja sen paikka on siinä.