Kävästiin eilen naapuri kaupungissa ostoksilla ja sieltäpä sitten bongailin nämä leffat ihan ikiomaksi..nähty nämä jo on, mutta on se mukavaa kun tekee mieli kattella jotain tiettyä, niin löytyy sitten hyllystä:)

                 

Lähtipä sitten mukaan vielä musiikkia, olen jo kauan etsinyt hyvää Swing äänitettä, jossa olisi useampia hyviä laulajia / orkestereita samalla "lätyllä" ja onni potkaisi kunnolla:)) Ja löytyipä myös Dean Martinin tupla cd. Eipä voi muuta sanoa kuin, että I`m Happy

                  
   
 

Klassikko leffat on sellanen käsite joka on erilainen ite kullekin. Mun mielestä Aidot & Oikeat Klassikko Leffat on ennen -70 lukua valmistuneita. Parhaimmat on tehty 1930-1960 välisenä aikana. Ja kaikkein parhaimmat on mustavalkoisia, ritisevän ratisevalla ääniefektillä taustalla, ääni hiukan kaivonpohjamainen ..siinä vain on sitä jotain. Paljon olen vanhoja leffoja elämäni aikana kattellut niin kotimaisia kuin ulkomaisia ja jotkut leffat ne vain jää sydämeen tykyttelemään .

Mulla on kaksi lempileffaa joita voisin katsella jatkuvasti ..ja ne on tässä...

                   

...IHMEELLINEN  ELÄMÄ...Sehän on jo monta vuotta ollut Ylen perinteinen Joulun/Jouluviikon leffa. Tässä on hyvä opetus ihmiselle, siitä mikä on tärkeää ihmiselle. Eikä tätä voi katsoa herkistymättä. Sitten hiukan iloisempi meininki.. LAULAVAT SADEPISARAT ...Hauska musikaali jossa ideana on elokuvan teko aikana jolloin elokuvat oli mykkiä..ja kun uusi tekniikka mahdollistaa äänen lisäämisen elokuvaan, ei se sujukaan ihan helpolla eräiden kohdalla :))