Noin viikko sitten kaupungilla asioidessa hokasin erään sisustusliikkeen pihalla olevista tavaroista (jotka ovat vanhaa tavaraa) ison kahvipannun.Ja vielä alumiinisen..tykkään eniten alumiinipannuista.Parina muuna päivänä sen jälkeen, kun kävin kaupungilla, niin oli pakko käydä liikkeen ohitte ja kurkkailla josko se pannu sielä vielä oottelee..sielähän se ..kutsuvasti katseli mua :)

Höpöttelin siitä miehelleni kotona autuaasti ja hän sanoi joka kerta, että käy ostamassa se.En sitten viittinyt mennä, kun aattelin, että siitä saa varmasti maksaa hunajaa..kun viime kesänä tuli jo ostettua se iso kahvipurkki mahtavalla hinnalla.

Tänään sitten käytiin ulkona syömässä ihan siinä liikkeen lähellä, niin mieheni sanoi, että nytte mennään kattomaan sitä pannua.Hän otti sen tomerasti käteen ja sanoi, että nytten mennään sisään ja kysellään hintaa.Ujosti seurasin perässä ja kun myyjä vastasi että 10 euroa niin melkein hypin kattoon riemusta. Myyjä oli itsekin ihmetellyt sitä,kun ketään ei kiinnosta noin iso pannu.Ehkäpä se oli tarkotettu just mulle ja siksi se sielä nökötteli aikansa.

Pannu on 6 litran.Todella mahtiksen kokoinen.Halkaisijaltaan se on 25cm ja korkeutta kahvan kanssa 27cm.Kunhan joskus kesällä saadaan tuo pesuhuoneen ja saunan remontti valmiiksi,niin voi alottaa tuon puuhella/leivinuuni-systeemin kunnostamisen.Haluan tohon muurin seinämälle hyllyjä joihin voi sitten niitä kahvipannuja ja- purkkeja laittaa esille.Nytten siihen hellan päälle ei montaa mahdu ja osa on siksi kaapeissa piilossa.

 

Siinä se nyt komeilee...6 litranen

DSCN5864.jpg

 

Sattuipa olemaan lähes saman mallinen pikkupannu.Pikkupannu on n. 1 litran kokoinen.Siinä näkee hiukan osviittaa miten isosta pannusta on kyse.

DSCN5868.jpg