Eilen käytiin perinteisillä Suomen suurimmilla Rompemarkkinoilla. Loppukesän kohokohta.. Tällä kertaa löysin enemmän tavaraa kuin ennen. Onhan sielä valinnan varaa kun myyjiäkin on  n. 700Myynnissä sekä uutta että vanhaa.

Ensimmäinen ostos oli tämä..aivan ihana Sateenvarjo. Kuulemma uutuus Suomessa...
                     
                                      
 

..ja kaupan päälle sain vielä servettejä..pari pakettia Marilynia ja paketti Elvistä.

                         

Sitten matkaan lähti ensimmäinen Jenkkiauto..ja näitä pitäs kerätä muutama lisää. Sielä vain ei ollut muita kiinnostavia merkkejä.

CHEVY BEL AIR 1955

                         


                         

 

..tälläsen auton kun sais ihan oikeassa koossa. Paikan päällä oli myös perinteisesti vanhojen autojen näyttely..ja voi että kun sielä oli upeita yksilöitä..ja tietenkin kamera unohtui kotiin

 

Mielessä oli myös katsastaa Vanhat Lehdet..ja löytyhän eräältä myyjältä todella laaja skaala..1930-1960 lukujen aikasia lehtiä oli paljon. Ostin yhden jossa Suomalainen näyttelijä kansikuvassa..Maaria Eira. Ja siitä kehystin koko lehden tauluksi.  Lehti oli vuodelta 1944.             

Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä Alumiinisia Kahvipannuja. Ollaan miehen kanssa aikaa sitten suunniteltu koristaa puuhellaa vanhoilla pannuilla. Ei ole vain osunut silmään tarpeeksi kiinnostavia. Mutta nyt näiltä markkinoilta löytyi jopa 3. Eikä olleet edes kalliita. 5-6 euroa kappale. Olihan sielä toki saman tyylisiä, joissa hinta oli jopa 25e. Silmät auki vaan ja hintoja vertailemaan