Keväällä törmäsin muutamilla sivuilla KIRJAKORUIHIN  ja tietenkin innosti kokeilemaan. Mitään teko-ohjeita en löytänyt , joten ei muuta kuin itse keksimäänsmiley
Eipä tuo vaikeata ole, hiukan hidasta vain. Mutta mihinkäs sitä kiirettä silloin kun on harrastetuokiowink

Eli ensin otin vintagelehdet esiin ( koska niissä on mukavasti kellastuneet sivut ) ja leikkasin sopivan kokoisia paloja. Tein muutaman palan nippuja , taitoin keskeltä ja suoritin ns. sidonnan. Ihan vain neulaa ja lankaa, tyylillä kuten kirjoja käsin sidotaan.


Sen jälkeen pikaliimalla liimasin niput toisiinsa kiinni. Leikkasin vanhasta nahkalompakosta sopivan kokoisen palan ja liimasin kirjan kannet papereihin.


Päällyskanteen pieni reikä ,jotta saa siipiniitin läpi ja kiinnitettyä samalla kirjan sulkemiseen suikaleen. Suikaleen toinen pää on liimattu takakanteen. Voilà ja kirja on valmis. Vielä kirjan päätyyn reikä , että sen voi ripustaa ketjuun.


      Ketjuun käytin korumetallia,  6mm:n lenkkejä , joista tein muinaisketjua. Ketjun niskakohtaan käytin 8mm:n lenkkejä. Sävy Gun Metal.


Ja tässä valmiskoru. Kirja ois ollut aika tylsä yksinään ketjussa ja sävelsin siihen sitten Avain riipuksen ja Aventuriinin kaveriksi.

Oli tosi hauskaa tehdä tälläänen..ehkäpä teen joskus lisää, you never knowwink