Tulevan kesän morsian tilasi kaula- ja rannekorun. Tää on jo tuttu malli. Näitä oon tehny aiemmin 4 eri settiä..ja kuvat löytyy tästä samasta kategoriasta. Aiemmat versiot on tehty Tsekkiläisistä helmiäislasihelmistä.

Mutta tähän tuli Swarovskin Helmiäiskristalli helmet  6mm White Pearl ja tietenkin Swarovskin Rose Montee 4mm Light Silk  -helmet. Siemenhelmiä tuli kahta erilaista. Rannekorun pohjaan tuli TOHOn 11/0 Crystal AB ja päälle MIYUKIn 11/0 Antique Ivory Pearl Ceylon. Kaulakoruun tuli sekä alle että päälle MIYUKIn siemenhelmet. Lukot on hopeoituja rasialukkoja helmiäislasihelmellä ja strasseilla koristeltuna. Ja tietenkin koko homma on tehty FIRELINEn valkoiseen kuitusiimaan. Kaulakoruun tuli hiukan vahvempaa eli 10.2 kg vetolujuudella. Rannekoruun 6.8 kg vetolujuus.

Neuloista käytän melkeinpä aina BIG EYE -neuloja...syystä että langan pujottaminen ja irrottaminen on helpompaa kuin normi helmineuloissa.

 

Korut on lahjarasiassa jonka myös tein. Niistä laitan erikseen omat kuvat omaan kategoria postaukseen.

 

 

IMG_7932.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7933.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7935.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7938.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7940.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7946.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7939.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7941.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7944.jpg

 

 

 

 

 

Extrana tein korvikset. Puoliporatut Swarovskin kristallihelmiäishelmi 6mm - White Pearl. Korvakorutapit ruostumaton teräs.Hopeisena oisin tehny mieluiten mutta en löytänyt helmiä ja tappeja jotka ois koon mukaan sopineet yhteen.

 

IMG_7930.jpg

 

 

 

 

 

 

Lisäksi tein pienen kortin jossa on lista projektin tarvikkeista.

 

IMG_7948.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7949.jpg

 

 

 

 

 

 

Ja tässä tarvikkeet juuri ennen alotusta..

 

IMG_7920.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7921.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7922.jpg