Tulipa leivottua hiukan makeita herkkuja Ystävänpäivän kunniaksi.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille tutuille!

Suklaapalleroita

                

Nämä on erittäin helppoja ja  suht nopeita tehdä. Tarvitaan vain nämä ainekset...

                 

Eri makuisia palleroita saa kun käyttää eri makuisia Domino keksejä ja maustettuja tuorejuustoja. Mä halusin kokeilla Pirkan "dominoja" kun mustikkatäyte oli uus tuttavuus..ja täytyy sanoa että todella herkullisia

                 

Elikkäs...keksit avataan ja poistetaan täyte omaan kulhoon. Täytteen sekaan sitten sekoitetaan tuorejuustoa..laitoin puoli purkkia eli n. 100g. Keksit laitoin pussiin ja hakkasin lihanuijalla muruiksi.

                 

Sitten vain murut ja täyte sekoitetaan taikinaksi ja tehdään palleroita ja  jääkaappiin kylmenemään...Sulatetaan suklaa jossa ne kastetaan ja koristellaan sokerihelmillä tms. Ja jääkaappiin jähmettymään.

                 

Suklaan sulatukseen mulla on Suklaakone. Sain tämän Äidiltä muutama vuosi sitten synttärilahjaksi..ja tätä en vaihtais pois. Tähän kuuluu myös palettiveitsi, paljon erilaisia muotteja joissa valaa suklaata sekä fondue haarukat. Tämän koneen kanssa ei tarvitse pelätä että suklaa menee pilalle vesihöyryn tai liian kuuman lämpötilan kanssa. Aivan mahtava kone joka pitäs löytyä jokaiselta joka harrastaa leivontaa suklaan merkeissä..

Ystävänpäivä leivoksia
Nämä tein omalla muffinssi taikina ohjeella jossa on paljon suklaatapaistoin ne  tälläsessä

                             

 

Leikkasin sydämet puoliksi, kostutin mehulla ja laitoin väliin vadelmahilloa.Päälle ja sivuille laitoin omaa tekemää omenasosetta...Sitten päällystin ne..punaiset on marsipaania, valkoiset sokerimassaa ja ruskean kaikki tietääkin:))

Ja tämän näkösiä niistä sitten tuli