Olen tässä ollut kohta viikon sairaslomalla..järjettömän kovaa särkyä käsissä , jaloissa ja selässä. Siitä johtuen erittäin vähä unisia öitä, väsymystä niin fyysisesti kuin henkisestikin, josta johtuen sitten kroppa löi pikku kuumetta päälle. Monta päivää tuli sitten todellakin vain huilattua, en tehnyt muuta kuin makasin sohvalla. Vielä on yksi päivä lepoa jäljellä ja tuntuu jo huomattavasti paremmalta olo..

Joten tein sitten Pandora - tyylisen rannekorun. Helppoa kuin mikä. Ketjussa kun lukkokin valmiina niin vain pelkkä helmien pujottelu haluttuun järjestykseen. Laitoin sitten sopivia "maskotteja" roikkumaan ja se oli ainoa ns. työ jota piti tehdä.Korupiikkejä ja erilaisia lasi ja kristallihelmiä. Mukana myös sydämen muotoinen Hopeasavi riipus..jonka siis olen itse tehnyt.

Pandora helmet on Metallia, Foliohelmiä, Kristallirondelleita, Lasihelmiä, yksi Fimo-helmi ja yksi Simpukankuorihelmi.Lisäksi kierteisiä Hopeoituja Välirenkaita.

En halunnut tästä sellaista mallia, jossa on  vain muutama helmi, jotka pyörii irtonaisena ja sitten ihokarvat jää ketjun väliin. Ja kuten kuvasta näkee, ei tarvitse arvata mikä on mun suosikki väri.