Perjantai 13.päivä..se on mun miehen syntymäpäivä ja senpä kunniaksi  tein voileipäkakun ja kuppikakkuja. Meillä oli  10.6.hääpäivä ( 19 vuotta ) ja erikseen en sille päivälle mitään yleensä  leivo niin nuo molemmat päivät juhlitaan sitten samalla kertaa.

Normaalisti  kun teen voileipäkakun niin siitä tulee joko suorakaiteen- tai neliön mallinen. Tällä kertaa tein aivan jotain muuta ja mun mielestä se oli nopeampi ja mukavampi tehdä kuin nuo perinteisen muotoset.

Eli kuivakakkuvuokassa koottu ja mun mielestä se muoto on jo sinällään hieno, ettei se paljokaan koristeita kaipaa eikä siihen oikein sopiskaan kun näyttäs liika tukkoselta. Kuvasin sen heti valmiina ulkona kun on niin hämärä päivä ollut ja sisällä oli aika pimeää myös..siksi näkyy hiukan neulasia ym. roskaa tuossa pöydällä :)

Koristeena persiljaa, herneenversoja omasta maasta,ruusut tomaatinkuoresta tehty ja pippuriset naudanrullaruusut.

015-normal.jpg

 

 

016-normal.jpg

 

014-normal.jpg

 

013-normal.jpg

 

 

031-normal.jpg

 

Sitten niitä kuppikakkuja...tein ihan perustaikinan johon lisäsin keittämääni vadelma-mansikka-sosetta.Päällä Flora Vispiä ja MiniOrvokkeja. Nuo Orvokit tuoksuu niin ihanalle ja maistuvat myös todella maukkaalle.

 

027-normal.jpg

 

 

030-normal.jpg