Olen tässä nyt kaksi päivää pähkäillyt vanhan blogipohjan muokkaamisessa, mutta se ei onnistu taustakuvien osalta millään. Joten aikani selailtua löysin kohdan jossa itse voi tehdä omaa pohjaa. Noh ihan heti ei hommat auennut..piti vain jokaista kohtaa kokeilla mitä tapahtuu..

Tämä nyt on jonkinlainen raakaversio, jotta pääsen mahdollisimman pian lissämään ne kadonneet kuvat. Pohja on ihan erilainen kuin se vanha jonka olin ottanut Bluen sivulta aikanaan.Tykkäsin vanhasta pohjasta koska siinä sai sivulaatikot molemmin puolin tekstiä. Nyt tässä uudessa en sitten millään keksi miten ne vois siirtää myös sivun oikealle puolelle. Aika tylsää kun kaikki samalla puolella, jotenkin liika pitkävetistä.

Mutta pitää nyt koittaa laittaa ne kuvat ja sitten hiukan säätää.Ehkä taustakuvatkin vielä menee vaihtoon, kun en oikein ole tyytyväinen. Eniten häiritsee tuo yläpalkki, kun en halua et se olis mikään laatikko..vaan että sais tuon TELLUN MAAILMAN vain taustakuvan päälle. En keksi millään miten sen lootan sais pois. Ehkä ei millään.

Todellakin toivon, että ylläpidossa ois otettu opiksi ja samat virheet ei pääse toistumaan. Nimittäin jos samanlaista vielä sattuu, niin silloin se on hyvästi tälle sivustolle. Aika moni jo onkin ottanut hatkat..Hiukan vois myös panostaa siihen, ettei kuvien lataaminen omalta koneelta vuodatukseen kestäis näin älyttömän kauan. Muutaman kuvan lataus saattaa kestää jopa tunnin jos ei enempikin, aivan liian hidasta !