Vaikka tämä kesä oli erityisen kuuma ja pitkä niin silti kurkut ei tehneet niin paljon satoa kuin normaalisti.Vettä kyllä on kannettu selkä vääränä..mutta kyllä se paras kesä olis ihan tasainen lämmin sää eikä paahtavan kuuma ja rutikuiva.Tänä kesänä ei oikein mikään muukaan hyötykasvi kovin hurraavasti lähtenyt kasvuun kuten normaalisti.Salaatti ei lähtenyt lainkaan..toki sitä ois voinu kasvattaa jossain purnukassa varjopaikassa mutta noita kastelupisteitä on ihan riittämiin muutenkin.Porkkanat on saaneet hiukan vartta mutta vielä en ole niitä kurkannut miltä näyttää.

Kasihuoneessa on kurkkutaimien lisäksi chilejä sekä paprikaa.Chilit kyllä on hitaita kypsymään vaikka olis luullu että tämä kesä olis vauhdittanut mutta kyllä se taas menee syksymmälle ja taimet pitää ottaa sisälle ja sitten alkaa väri vaihtua.

Kurkun taimet oli hiukan outoja.Ensimmäsitä kertaa ne ei kasvaneet korkeutta juuri mitään.Kyllä se on vaan niin että kasvien kasvattaminen on arpapeliä kun olosuhteet vaikuttaa paljon vaikka itse tekis mitä.

Tästä ekasta kuvasta näkee kuinka kurkun taimet on matalia.Muina vuosina ne on kasvaneet ihan kattoon asti eli olen varma siitä että liian kuuma kesä oli vain hengissä pysymistä eikä voimaa riittänyt kasvuun tarpeeksi.

 

 

IMG_9998.jpg

 

 

 

 

 

Ostin tänne tekokukka-amppelin sekä teko auringonkukkia. Useammalta vuodelta on kokemus siitä että kasvihuoneesa on liian kuuma eläville kukille.Ensi kesäksi aion hankkia lisää noita että saa hiukan väriä.Ja on helppohoitoisia.

 

 

IMG_9999.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0006.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0007.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0005.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0008.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0009.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0011.jpg