Jossain vaiheessa mainitsin meneillään olevasta wc-remontista. Nyt ois muutamia kuvia lähtotilanteesta ja valmiista tuloksesta. Ihan heti en äkännyt ottaa kuvia ennen ensimmäistä purkua, mutta tässä muutama. Ja tämähän oli aivan karmea..me ei edes käytetty kyseistä wc:tä .

Tässä näkyy enää rippeet allaskaapista, joka oli itse veistetty .Päälle vain älyttömän iso allas ja ovi ja muutoin oli pinnoitettu jollain levyllä. Lattialla punainen aivan kauhea muovimatto.

Seinät kellertäväksi maalattua paneelia, jonka päälle laitettu altaan yläpuolelle laattoja..lisäksi oli peltinen ruskea älyttömän näköinen peilikaappi.

Takaseinällä oli tietenkin wc-pönttö ja koko tilan ainoa valaistus..siis pöntön takana.Ei esim. katossa. Ilmastointiputken päällä oli rumasta levystä tehty kotelointi.

Jahka paneelit saatiin irti seinistä niin revittiin myös levytykset. Ja muovimatto sai kyytiä..oli todella tiukassa.

Ja katosta tietenkin  kaikki materiaali pois. Vanhat villat myös seinistä ja katosta heitettiin pois. Mitään muuta vanhaa jäljelle ei jäänyt kuin runko , jota piti kyllä korjata..sekä lattialla vesiputket. Hiukan oli nekin väärin tehty, ei ilman ongelmia remonttivaiheessa selvitty. Mutta hyvä tuli , koska mieheni on ammattimies.

Enempää en löytänyt kuvia koneelta..saattavat olla vanhassa kamerassa vielä. Mutta nyt sitten valmiista lopputuloksesta seuraavat kuvat. Homma meni niin, että minä suunnittelin kaikki materiaalista ja  viimeistä yksityiskohtaa myöten. Mieheni sitten toteutti ne. Toki minäkin tein osuuteni. Apulaisena ja kaikki maalaushommat tein minä, kun siitä niin tykkään. Ihan helppo projekti tää ei ollut, koska monta perusasiaa oli tehty väärin ja niiden korjailussa meni paljon aikaa. Ja mun vaativa maku teetti töitä Halusin vanhanajan tyyliä sekä hiukan glamouria tänne. Ja monen yksityiskohdan saaminen vaati kärsivällisyyttä. Siksi tämä projekti osittain venyi 2 vuoden projektiksi. Ja toisaalta aikaakin oli vähän. Mutta hiljaa hyvä tulee..olen oikeastaan vaan iloinen että kesti näinkin kauan..Koska lopputuloksesta tuli minun makuun täydellinen. Kaikki materiaalit on väriltään  valkoista, mustaa ja kromia.

           Uusi ovi..entinen oli sellainen ruskean pahvin värinen    
                                               
  

Ja tältä se wc näyttää kun oven avaa. 

Lattialaatat on tumman harmaan ja mustan rajamailla. Ja uusi lattiakaivo sai uuden muodon pyöreästä nelikanttiseksi. Krominen ehdottomasti.

 

Wc-pönttö ostoksilla ostettiin mustat kannet . Todella paksua jykevää materiaalia.Mummolassa oli mustat istuimet ja sieltä se idea lähti, vanhanajan tyylistä. Tässä näkyy että wc- rulla teline sekä wc-harja ovat myös kromia.Ja takaseinällä näkyy myös vesiputki joka on kromia. Putkimiestä piti muistuttaa pariin otteeseen , että muistaa ottaa kromiset kun tulee.
  

Siinä se rullateline. Tätäkin piti hakemalla hakea. Jotta ois sellanen vanhanajan mallinen.

 

Tässä sitten näkyykin kalusteet. Mahdollisimman kapeat piti löytää..mutta silti tyyli piti olla sopivaa aiheeseen, ei liian modernia..en edes tykkää sellasista.Ja koska en tykkää peilikaapeista, halusin peilin valolippa systeemillä.
 

Loppuosa ois jäänyt aika kolkoksi jos ei olis laitettu tasolevyä..ja koska ilmanvaihto laatikko oli seinän päässä ei siihen ois enää kaappiakaan mahtunut saatika roskikselle jäänyt tilaa.
 

 

Sielä on roskiksen hyvä olla..ilmastointiputkien kotelonti tehtiin samalla materiaalilla kuin kattomateriaali. Eli sormipaneelilla.
 

 

Tasolla sitten lepäilee servettityönä tehty purkki, jossa säilytän kampoja ja vanhaa vintage peiliä ,joka on mummolan kätköistä.


 

Takaseinällä on pieni hylly, jossa on oiva paikka kellolle. Kellokin on tarkkaan harkittu malli..50-luvun tyyliin. Ylimääräinen pistorasia myös kromia.
 

 

 

Kaappien välissä olevasta peilistä näkyy vastakkaisen seinän taulu..ja esitelyjä henkilö ei kaipaa. Tässä on 2 halogeenin valolippa..joten valoa on oikeassa paikassa, eikä wc-pöntön takana.
 

 

Ja kaapisto seinällä on taulu,  jonka olenkin aiemmin postaillut. Tein sen vanhoista lehdistä ottamista mainoksista.


 

Ja koska altaassa on aina hana..on se meillä tälläinen. Ennen vanhaan oli sekä kuuma että kylmä puoli erikseen, ja eihän sitä voinut mitään nykyajan mallista tänne laittaa. Hiukan on kalliimpi kuin tavallinen hanamalli, mutta tyylistä ei voi tinkiä.


 

Vastakkaisella seinällä onkin sitten tämä iso taulu, joka piti ulkomailta asti tilata.


 

Samalla seinällä taulun alla on sitten pyyheteline. Tämä tuotti pään vaivaa, mistään ei löytynyt niin millään sopivaa..ja kun tämä sitten tuli vastaan Tuurin Kyläkaupassa..lähti se matkaan. Pikkasen piti tuunata , eli maalata se samalla maalilla millä tapetti ja kattomateriaali.  Ja tämä sopii hyvin yhteen hanan kanssa.


 

 

Myös valokatkaisija noudattaa kromilinjaa. Ja koska nyt on 2 valopistettä , pitää olla tuplakatkaisija.


 

Ja tässä sitten katto. Materiaali siis sormipaneelia. Listat halusin ehdottomasti mustaksi. Ja sopii todella hyvin. Valkoiset ei olis antanut mitään säväystä. Ja kattolamppuna koreilee 5 valon kristallilamppu. Tämäkin oli alunperin pitkällä johdotuksella, joten se piti viedä sähkömiehelle lyhennetäväksi, jotta saadaan se ihan kattoon kiinni. Tässä on sitä glamouria. Ja mustat pinnat tekee valkoisen kanssa sitä lisää.


..ja kuten huomataan niin taas on kromi värityksenä. Kattomateriaalin valinta idea tuli mummolan 50-luvun talosta, jossa on kattomateriaalina käytetty saman tyyppistä.

 

Seinämateriaali  lasikuitutapettia ja Heinä -nimistä mallia.

 

Tämä oli pitkä ja hintava projekti. Aikaa meni 2 vuotta ja hintaa tuli 3700e. Mutta onneksi lopputulos on sitten sitäkin tyydyttävämpi. Seuraavana onkin sitten yksi pikku projekti tulossa , josta sitten laitan postausta. Ja tällä hetkellä silmissä siintää jo saunan uudistaminen..ja sielä mentäis hiukan samalla linjalla. Mutta tulevaisuus näyttää, milloin sitä ehtii aloittaa