Keväällä alotin minialbumi projektin joka tuli valmiiksi kesällä. Tein sitä aina kun aikaa riitti.Joskus useamman tunnin ja joskus vähemmän. Paperit on Graphic45 " Master Detective " kokoelmasta vuodelta 2017. Tässä sarjassa on inspiraatio saatu Sherlock Holmes -tarinoista. Aivan ihania papereita. Näistä ois saanu taas vaikka miljoona erilaista versioita aikaan. Mulla oli niin kova inspiraatio yllä jatkuvasti että töissäkin ajatukset oli lähes koko ajan ideoinnin puolella ja odotin kotiin pääsyä että pääsis kirjamaan ajatukset ylös ja sitä myöten toteuttamaan niitä.

Tämä projekti on hiukan erilainen..sain erittäin loistavan idean ja päätin tarkistaa you tubesta, pinterestistä jne. muista mahdollisista paikoista onko kukaan tehnyt juuri tällästä albumia hiukan erilaisella lisukkeella. En löytänyt yhtään ainoaa joka olis ollut sellanen joka mun pääkopassa pyöri. Vain yhden sinnepäin jollain tapaa muistuttavan. Tässä projektissa tuon lisukkeen takia täyty pitää sivumäärät vähissä eli vain 4-5  sivua ja koitin pitää ne mahdollisimman ohuena kuin mahdollista mutta ei se nyt ihan onnistunut.  Sivujen määrä kyllä mutta muuten ei.

Kokoa löytyy aika lailla eli 8" x 8" x 4 1/2 ". Selkämys tuli aika leveäksi johtuen erikois osasta. Ja koska halusin kokonaisen paperin käyttää kansikuvana niin sen kokoinen se. Viimeisenä kuvattuna tärkeimmät materiaalit noin suurin piirtein.

Kuvasin ulkona terassin pöydällä ja sielä oli hiukan haastavaa koska ilma alkoi muuttua kesken kuvauksen melko nopeasti synkäksi ja alkoi ukkosen ilma. Onneks kerkesin saada jonkunmoiset kuvat kasaan ennen kuin vettä alko tiputtamaan.

 

IMG_8134.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_8133.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_8135.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_8136.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_8137.jpg

 

 

 

 

2 kpl    8x8" vihkoja joista jäi muutama paperi. Sivujen tekoon mustaa kartonkia.

 

IMG_7954.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7955.jpg

 

 

 

 

 

Kokoelmaan kuuluvia kaksipuoleisia korttikuvia ( Journaling cards) sekä tageja ja taskuja ( Tags & Pockets).

IMG_7958.jpg

 

 

 

 

Harmaata ns. konepahvia kansiin ja mustaa ( 6x6") pahvia muutama pala ns. ekstra lisukkeeseen.

Lisäksi tarvikkeina kaksipuolista teippiä, liimaa, magneetteja, mustaa ilmastointiteippiä ym. tilpehööriä.

IMG_7956.jpg