Sivut on paksuja kaksipuoleisia. Tässä tulee nyt sivun perusrunko esiin.Eli tunneli johon molempiin päihin tuli läpät jotka pysyy magneetilla kiinni. Kun läpän aukaisee on sivun päälle suojana läpinäkyvä muovisivu joka on leikattu normaalista A4 kokoisesta muovitaskusta.Tämä on nyt se idea jonka lainasin ScrapQueen-kanavalta.Hän teki sen siitä syystä että etusivujen koristeluun tuli kukkia ja muovisivu estää kukkien tarttumista. 

Minä en halunnut laittaa kukkia sivuille mutta hyötyä on kuitenkin 2 eri tapaa. Ensinnä se suojaa sivua vioittumasta hankaukselta ja toinen on se että esim. joissakin sivuilla mulla on niitä waterfall tyyliin tehtyjä fotomattoja niin muovisuojuksen ansiosta ei tarvinnut käyttää "flip floppien" sulkemiseen magneetteja.Ne pysyvät paikoillaan hyvin tämän systeemin vuoksi. Eli kaikki ideat jotka lainasin kyseiseltä vloggaajalta oli kansien koko,sivujen perusrunko ja muovisuojus. Muuten kaikki on mun omaa pohdintaa millasia sivut ylipäätään on taskujen ym. suhteen.

Koska kyseessä on hääalbumi yleensä kuvat on aika isoja...niin tein pelkkiä isoja n.A4 kokoisa kuvapohjia taikka A5 kokoisia ja muutoin normi valokuvien kokoisia taustoja. Lisäksi hiukan tilaa kirjoittaa. Toivottavasti tästä sepostuksesta sai jotain tolkkua.

 

SIVU 1 A     - Morsian ja Sulhanen -

Tässä näkyy että on tuo muovisuoja..se siis aukeaa vasemmalle kuin normaali lehden sivu kunhan avaa ensin tuon läpän oikealla puolella.

 

IMG_8760.jpg

 

 

 

Ensimmäisessä sivussa on talletettu kutsu hääjuhlaan...johon voi sitten itse liittää kopion kutsusta taikka alkuperäisen ekstra kappaleen.

 

IMG_8761.jpg

 

 

 

IMG_8762.jpg

 

 

Tein omat sivut morsiammelle ja sulhaselle johon sitten voi laittaa molemmista omat kuvat jne..

 

IMG_8763.jpg

 

 

 

 

IMG_8764.jpg

 

 

 

 

IMG_8765.jpg

 

 

Edellisen sivun avaa ja tulee esille nämä

 

IMG_8766.jpg

 

 

 

Tämän osion voi avata vielä kerran...

 

IMG_8767.jpg

 

 

...ja tulee vielä yksi tasku jossa alla olevat..

 

IMG_8768.jpg

 

 

 

 

IMG_8769.jpg

 

 

 

 

IMG_8770.jpg

 

 

SIVU 1 B

 

IMG_8771.jpg

 

 

 

 

IMG_8773.jpg

 

 

 

 

IMG_8774.jpg

 

 

 

 

IMG_8775.jpg

 

 

 

 

IMG_8776.jpg

 

 

 

 

IMG_8777.jpg

 

 

 

 

IMG_8778.jpg

 

 

 

 

 

IMG_8779.jpg