Samaan aikaan kun tein 40-vuotiskoruja, joihin siis tuli Ruoriketjua, tein itelleni Ruoriketju-kaulakorun. Rannekorukin on valmistumassa..isot lenkit loppuivat kesken, joten jää sitten sinne syksymmälle se projekti.

Äiti kun on käynyt Hopeaketju-kurssia, niin on sitten mulle opettanut myös tämän, ja todella helppo malli. Tuolla korupakissa odottelee valmiina lenkkejä seuraavaa koitosta eli tarkotuksena olis tehdä Piina-ketjua. Saa nähdä onko se sitten niin "piinaavaa" kuin olen lukenut. Ulkomaiselta sivulta bongasin todella selkeän ohjeen, ja ainakin mun silmissä se näytti jopa helpolta.smileyTässä kuitenkin Ruoriketjusta kaulakoru.

                                             ..työvaiheessa...                                                ..valmis kaulakoru..
Äidillä on myös tälläinen todella mahtava CALYPSO -korusetti. Kuulemma erittäin hankala ja aikaa vievä malli..sopii siis mulle, kun tykkään haasteista. Kuvasin tähän muistaakseni rannekorun ( kuvaamisesta on jo aikaa monta kuukautta ),  kaulakoru ja korvikset näyttävät tietenkin ihan samalta. Mutta saapa nähdä raaskinko koskaan tehdä tällä mallilla koko settiä..nimittäin materiaali kustannukset jo yli 2v sitten olivat 300 euroa ja nykyhinnoilla rahaa menee vielä enempi crying