PostiPate toi pienen tilauksen Amerikan mantereelta. Tilasin erikoisia Tsekkihelmiä, joita en ole nähnyt kotimaisilla sivuilla myytävän.

Elikkäs lasihelmiä joissa erikoisesti hiottut pinnat. Malli siis Cathedral. Ostin muutamia värejä ja eri kokoja ja todellakin olen tyytyväinen. Katsotaan mitä saan näistä loihdittua. Helmet siis täältä. Ja tulivat kahdessa viikossa tilauksesta.

 

                                     

 

 

 

*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *     *    *    *    *    *     *     *    *     *    *

Alkuviikosta oltiin parin päivän reissulla ja Jalokivigalleriasta ostin valmiita kiviriipuksia. Vasemmalla ylhäällä on Rutiilikvartsia. Vasemmalla alhaalla on Fluoriittia. Ja oikealla kaikki 3 ovat  Ametisteja. Isoimmassa kivessä on valmiiksi porattu reikä joten pitänee itse tehdä vahvasta hopealangasta roikotin. Kivi on luonnossa aikalailla samankokoinen kuin kuvassa, eli aika ronski. Fluoriitti riipuksille mulla löytyy ennestään kaveriksi aika isokokoinen kimpale, joka sekin on ostettu Jalokivigalleriasta. Vaikea oli kyllä päättää mitä ostaa ja minkä mallisia, kun valikoima oli aika hyvä. Katsotaan mitä näistä saadaan aikaan.Luultavasti Hopean kanssa, mutta mulla on nyt veivaamatonta lankaa, joten pitänee mennä joku päivä äidin luo , kun en vielä ole opetellut sitä veivaamista sen yhden kerran jälkeen.