Kun kansipalat on kiinni ja päällystetty pohjapaperilla niin seuraava vaihe on laittaa kuviopaperit. Yksi pala on vielä ilman kuviopaperia koska se on salkun kansiläppä ja sen kiinnitys systeemin takia piti jättää se vielä ilman.. kun en ollut varma laitanko lukot kiinni  liimaamalla vaiko haaraniiteillä.

 

 

IMG_7856.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7857.jpg

 

 

 

 

 

Vihreä paperisuikale on tasku johon sujauttaa mukavasti muutamia kuvia sillain että ne jää näkyviin.

 

IMG_7858.jpg

 

 

 

 

 

Ja sivujen kiinnitys systeemi on paikallaan.

 

IMG_7859.jpg

 

 

 

 

Albumin ulkopuolelle sama juttu. Kuviopaperit paikalleen. Etupuolelle en halunnu mitään muuta kuin perhepotretin. Mutta koska kyseessä on salkku piti olla 2 kuvaa. Yksi kokonainen ja yksi joka on jaettu kahtia.

 

IMG_7860.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7862.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7863.jpg

 

 

 

 

Kuten sielä alkuvaiheessa tuli ilmi että paneleita oli 6 joista 5 tuli albumin runkoon ja yksi jätettiin vielä sivuun niin tuossa se paneeli nyt on. Siinä on se toisen perhekuvan alaosa.

 

IMG_7861.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7864.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7865.jpg

 

 

 

 

Sitten laitoin salkun kiinni ja klipsut pitää sen paikoillaan jotta sai hyvin tuo alapanelin kohdistettua koska se liimataan tuohon alas kiinni. Jos siihen ei tulisi tuota alapaneelia niin salkku olisi lerppu ja lukkoja ei saisi mitenkään toimimaan kun tasoeroa on kuten kuvasta näkee.

 

IMG_7870.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7869.jpg

 

 

 

 

 

 

Näitä lukkoja käytin ja päädyin kuiteskin ratkasuun että liimaan ne suoraan kiinni koska haaraniitit oli sen verran paksuja että lukon salpa ei ois toiminu kunnolla joten siihen tuli sitten ruuvit vain koristeeksi jokka lukkojen mukana tuli. Lukon osat on nurjalta puolelta ontot eli täytin ne askartelu foamilla ja liimasin sitten niistä kiinni paneliin.

 

IMG_7868.jpg

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7871.jpg

 

 

 

 

 

Ja liimasin sen viimesen kuviopaperin paikoilleen. Enää on jäljellä sivut ja kahva.

 

IMG_7872.jpg