On vierähtänyt hiukan aikaa viime päivityksestä. Asiaa ois ollut vaikka kuinka tänne laittaa, vaan on ollut niin kiire ettei ole ehtinyt koneella istua. Joulu on jo meillä sitä vaille valmis , että ainoastaan enää siivous jäljellä ja sen aion tehdä tänään.

Kuvia ois monelle eri kategorioille laittaa..joten aloitan nyt ensin Joulukoristeista. Koska olen ns. "Jouluhullu" on meillä paljon erilaisia koristeita. Joulukuusiakin löytyy 2 kpl..eri huoneissa tietenkin. Tässä  esittelen mulle rakkaimmat koristeet..

Ihan ensin ois 2 Vintage koristetta..mummolan aarteita. Nämä on todella arvokkaita, ei rahallisesti mutta mulle, koska Vintage jutut on lähellä sydäntä.

 

 

Sitten on Apilanlehdeltä ostetut Joulutupa sarjan ensimmäiset osat.


 

 Sohva on  jotain muutakin kuin koriste...


 

..nimittäin Tulitikku kätkö.


 

Sitten on tämä ihana kaappi...


        

 
        

Kaapin taakse voi laittaa esim. patterilla toimivan tuikun. Sivuilla olevista sydän koloisista sitten se valo hienosti loistaa. Tonttu , joka on jakkaralla on oma yksilö.


         

 

Lisää osia on näiden jälkeen tehty vaikka mitä, mutten ole raaskinut ostaa vielä muita..ja toisaalta mulla on niin paljon muitakin koristeita, ettei tänä vuonna viitisinyt edes kaikkia laittaa esille.