Tämä on sitten se toinen rannekoru.Tää oli kiva valmistaa.Paljon eri kokoisia helmiä ja tän voi tehdä juuri niin leveäksi kuin haluaa..koska alkuperäisesti tää malli on yksirivinen niin..tehdään vaan niin monta pätkää kuin haluaa leveyttä ja sitten ne yhdistetään toisiinsa.Tätä mallia aion kokeilla leveämpänä jollain muulla värillä joskus.

Aiemmin postasin että laitan viikonloppuna juttua näistä mutta sain kuiteskin hiukan muokattua valosammaksi Picasalla kuvia niin saan ne laitettua jo hetimiten kun viikonloppuna on melkosen kiirus ja koneella ei ehri istua.Toisaalta oikeasti koru on tummempi kuin kuvassa mutta silloin siitä ei saa välttämättä niin hyvin selvää yksityiskohtasesti.Esim.nuo kirkkaat siemenhelmet ei ole ihan tuon näköisiä..mutta idean kaikki tajuaa.

Malli ei ole mun omaa keksintöä kuten ei mitkään muutkaan ns.neula-lanka -työt.Olen montakin kertaa maininnut kenen ammattilaisen opetusvideoita You Tubesta-katselen ja mua kiinnostavat projektit toteutan..Ainoastaan värisävyt on aina mun omaa käsialaa enkä missään nimessä halua tehdä samoissa väreissä kuin joku toinen..muutenkin se ois jo ihan 100% kopiota.Jos joku nyt ei vielä tiedä niin vielä kerran : offthebeadedpath on käyttäjänimi tubessa.

Tämänkin työn kellotin..siihen meni 6 tuntia. Harmittaa kun tänne ei voi laittaa videoita.Sais paljon parempaa materiaalia kun valoissa kimaltelevaa korua esittelee.Valokuva ei ole aina sama kun väritkin muuttuu...livenä kaikki on 100% hienompia.

Materiaalit Fireline Smoke 8 lB.. Tsekkiläinen särmikäs lasihelmi 8mm opaakki musta..Tsekkiläinen särmikäs lasihelmi 4mm sateenkaari musta..Preciosan Crystal Bicone 3mm Crystal AB..Preciosan RoseMontee 4mm Crystal AB..Toho siemenhelmi 11/0 Crystal AB..Miyuki siemenhelmi 11/0 Blue Iris ja hopeoitu 3-rivinen rasialukko sekä hopealenkkejä.

IMG_6299.jpg

 

 

IMG_6301.jpg