Albumiin on kannet tehty.Albumin koko tulee olemaan 6x6 eli sivujen koko on tuo 6x6 tuumaa.Kansien koko on hieman suurempi.

Kannet tein pahvikartongista, jota ostin taulujen kehystys liikkeestä.Iso 70x100cm pala maksoi alle 5 euroa ja siitä saa monta albumia tehtyä. Kannet ja selkämyksen teippasin kiinni toisiinsa "Duct" teipillä eli läpinäkyvällä ilmastointiteipillä. Paljon parempi tekniikka tehdä kannet näin.Paperi ei pääse repeämään nurkista, kun ne on suojattu teipillä, eikä ole niin jäykkä, kuin se toinen albumi jonka tein.Sen ohje oli laittaa nuo pahvit suoraan paperiin ja tyhjää tilaakaan ei palojen väliin jätetty..onneksi löysin yhden jo  unohtamani askartelijan, jonka ohje on todella paljon parempi.

 

DSCN5783.jpg

 

 

 

DSCN5785.jpg

 

Vielä ei ole tarkempaa suunnitelmaa päässä, että minkälainen kannen koristelu tulee olemaan saatikka sitten millaset sivut,mutta eiköhän se siitä sitten selkene,kun homma etenee.Tätä projektia teen aina sillon kun on aikaa ja energiaa,mitään kiirettä mulla ei sen kanssa ole.Laittelen sitten eri vaiheista kuvia sitä mukaa.

 

DSCN5787.jpg

 

 

 

DSCN5788.jpg