Isänpäivän kakkuun piti kokeilla millaista tuo sokerimassa on verrattuna marsipaaniin ja pakko sanoa että molemmissa on omat hyvät ja huonot puolet.

Sokerimassa on helpompaa kaulittavaa, mutta miinus puolena on sen nopea kuivuminen. Tässä kakussa tuo valkoinen massa oli pehmeä ja onnistui heti ekalla kaulimisella. Mutta sitten sininen massa..paketin avatessa huomasin heti että se oli erilainen koostumukseltaan eli oli jo valmiiksi kuiva ja kova. Kolme kertaa jouduin sen kaulia uudestaan ja joka kerta se tuli huonommaksi..repeili ja kuivui entisestään.

Mutta sain sen kuiteskin jotenkin tehtyä. Enpä tiedä käytänkö enää koko kakun "vuoraamiseen" mutta koristeiden tekoon kyllä mainio massa. Lisäksi todella makea, toista kakkupalaa ottaessa ei enää tehnyt mieli massaa syödä.

 

Meidän Isukki täytti kesäkuussa 40 joten pidettiin pienimuotoiset synttärit läheisten kesken. Ja  parempaa kakkua kesällä ei ole  kuin Mansikkakakku, kesän tuoreista mansikoista.