On vierähtänyt tovi viime päivityksestä. On ollut ajan puutetta ja toisaalta pieni motivaation puute..nimittäin vuodatuksen ongelmien lisäksi koin ikävän takapakin juurikin kuukausi sitten. Käytin erään vapaapäiväni siihen, että latasin koneelta kaikki kuvat muistitikkuihin ja myös kamerasta tyhjennys sen jälkeen.

Kun suurin piirtein 90% kuvista oli omissa tikuissaan kategorioittain siirsin kuvat konelta roskakoriin, mutta en poistanut niitä varmistaakseni vielä kerran että kaikki kuvat varmasti tallessa.

Yhdestä tikusta sitten viikko sen jälkeen oli kadonnut suurin osa kuvista. Tietokoneen roskakoristakaan niitä ei löytynyt??? Data liikkeestä kyselin asiasta ja sielä sanottiin että mahdollisesti viallinen muistitikku. Saavat kuulemma suurella mahdollisuudella palautettua ne. Tällä viikolla ajattelin viedä koneen ja tikun tutkittavaksi.  Kyseisellä tikulla mulla oli sekalaisia juttuja kuten juhlista , tilanteista ,ihmisistä yleensä. ..se harmittaa..

Olen aina ajatellut että muistitikut ovat luotettavia..tästä lähin en tyhjää kamerasta kuvia vaikka ovat tikulla.Ostan tilalle vain uuden muistikortin. Näin sata varmasti ne säilyvät. ..eli nämä tapahtumat ovat hiukan latistaneet mun tunnelmia ja toisaalta on ollut näitä Joulun valmisteluita ja myöskin hiukan olen ollut uupunut..johtuen työstäni.


Mutta sitten siihen varsinaiseen asiaan eli Halloweeniksi tein kakun, joka esittää jotain taikurin hattua ja siinä hiukan lisukkeena "kauhuteeman osia".


Hattu on päällystetty mustalla marsipaanilla. Muut osat värjättyä vaahtokarkin makuista kaulintamassaa. Hattuun sain kivan aidon näköisen pinnan, joka muistutti nahkaa, kun kaulin marsipaanin kelmun välissä.