Kesäkuun alussa oli ensimmäisen lapsenlapsen ristiäiset. Elikkäs tosiaan meikäläisestä tuli mummu maaliskuussa.Aika erikoiselta tuo mummu tuntuu vieläkin suussa,mutta onhan se ihan hauskaa olla mummu.Varsinkin kun on vielä oikeen vekkuli lapsenlapsi joka on todella iloinen ja nauraa likimain koko ajan.

Mutta tosiaan,kesäloma alkoi heti helatorstain jälkeen ja viikon olin keittiössä..leivoin ristiäisiin täytekakkuja,porkkanapiirakkaa,kinkuupiirakkaa ja sitten myös gluteenittomia juttuja.Pikkuleipiä oli myös tarjolla mutta niitä en jaksanut enää vääntää itse joten ne oli sitten leipomo tuotteita.

Ristiäisen väriteemana oli valkoinen ja vaalean vihreä.Sekä vauvan että vanhempien vaatetuksessa tämä väriteema oli esillä.Joten tätekakkujen kuorrute,joka oli voikreemi,tuli ns.liukuvärjäys systeemillä.Hempeästi alaosassa vihreää ja joka sai sekoittua sinne minne se halusi levityksen aikana mennä.Täytekakkujen koristelun pidin simppelinä eli muutama elävä kukka jokaiseen kakkuun ja kukat samoja kuin mitä kukkakimpuista löytyi.

En muistanut kuvata kaikkia syötäviä erikseen vaan juuri kun tarjoilu alkoi,nappasin nopeasti muutaman kuvan.

 

 

20220604_143606.jpg

 

 

 

 

 

20220604_143601.jpg

 

 

 

 

Juhlakukat

 

08FB5257-.jpg

 

 

 

Ylijäämäkukat tökkäsin sieneen ja jalalliseen kulhoon omaksi iloksi.

 

20220605_190820.jpg