Hiukan mun postaukset tulee myöhässä joidenkin töiden osalta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.Huhtikuussa opetin äidille kahvipussikassin valmistuksen ja samalla tein itelleni uuden. Kaksi vuotta aiemminhan olin kurssilla opettelemassa kyseistä projektia. Ja vuoden verran äidillä ja mulla oli jo valmiina suikaleet tehtyinä, mutta sopivaa aikaa ei löytynyt ennenkuin viime keväänä tehdä projekti loppuun. Tällä kertaa tein pienemmän kassin ja sama koko tuli myös äidille.. Aiempi kassi piti olla suurempi, jotta siihen mahtuu posliinimaalauksen tarvikepakki.

 

Tässä suikaleet ensin alustassa ja ristimitoitus suoritettu ja tarkistettu, että kaikki suikaleet on tiukasti paikoillaan.

 

DSCN3885-normal.jpg

 

Punonta vaihe menossa....aikamoinen hässäkkä

DSCN3886-normal.jpg

 

Korkeus valmis..enää suikaleiden pujotus piiloon ja kantohihna paikoilleen

DSCN3887-normal.jpg

 

Valmis kassi..

DSCN4287-normal.jpg

 

Vanha ( isompi ) ja uusi kassi

 

DSCN4288-normal.jpg

 

Luulin, että en muistaisi kuinka kassi kootaan, mutta sieltä se jostain muistui mieleen samalla kun työtä tehtiin.Itse punomisessa ei niin kauhean kauan aikaa mene. Tylsintä ja hitainta on esivalmistelut. Kahvipussien pesu, avaaminen,ompelu,taitto ja taas ompelu. Mulla on varastossa vaikka kuinka monta kassillista kahvipusseja.Pari erilaista projektia ois haaveena tehdä, jos aikaa löytyy.