Eli suoraan suomennettuna Mustalaisvaunut.Mä sanon tätä caravaanikärryks.Tän tekeminen on ollu mulla jo haaveissa noin vuoden verran.Projektin alotusta on hidastanu se että tiettyjä tarvikkeita on pitäny metsästämällä metsästää.

Esim. kärrynpyörän stanssi ja erityisesti G45:n "Gilded Lilly"-kokoelma jota tässä oon käyttänyt..Tää on yksi sellanen asia mikä mua ottaa tosissaan päähän..kun lähes AINA pitää tilata ulkomailta. Erityisesti näiden G45:n papereiden kanssa on se ongelma.En voi käsittää miksi näitä on niin vaikea ottaa Suomessa oleviin alan liikeiden valikoimiin.Ja jos jotakin löytyy niin vain joitain satunnaisesti. Pikku vihjeenä jos joku alan firman pyörittäjä tätä lukee..en ole varmastikaan ainoa askartelija joka haluaa laatua ja on valmis maksamaan siitä.Mieluiten tietty sitä ostais Suomalaisen yrittäjän kaupasta mutta valitettavasti se raha valuu muille maille niin kauan kuin täälä myydään ei oota.

Niin tosiaan tää kärry..sitä on täälä väkerretty jo pari kolme kuukautta.Aina kun on ylimäärästä aikaa liuennut..ja vappuna sen vihdoin sain valmiiksi.Eikä pelkästään kärryä oo tehty..siihen kuuluu pikkunen oheistuote josta laitan sitten oman postauksen tämän perään.

Ennenkuin kuviin päästään niin vielä hiukan taustaa tuosta kärrystä.Kaavat on Shelly Geiglen sivuilta.Muuten oon kärryn muokannut omaan tyyliin ja moni työvaihe piti muuttaa hiukan simppelimmäksi.Lopputulokseen olen aika tyytyväinen ja koska GILDED LILY on aivan ihana kokoelma..niin ihana että ei melkein raaskinut leikata papereita..niin olen aivan onnesta soikea lopputuloksesta.Miksi sitten tällästä lähdin tekemään? Halusin haastaa itteäni..ja tehdä jotain aivan muuta.Tuossa työpöydällä selkäni takana on uusi projekti menossa mutta siinä ei mene kauan ja sekin on aivan jotain ihanaa.

Kärryn koko on : Korkeus 24cm, Leveys 15cm  ja pituus takaseinästä rappusille 29cm

Elikkäs kuvia tulee aika paljon..tällä erää aattelin kuvata myös tarvikkeita jota käytin tähän projektiin.

 

 

 

IMG_7014.jpg

 

 

 

 

 

IMG_6998.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7005.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7002.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7010.jpg

 

 

 

 

Takaseinä

IMG_7000.jpg

 

 

 

 

Katto

IMG_7001.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7008.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7004.jpg

 

 

 

 

Katto aukeaa toiselta sivulta...

IMG_7006.jpg

 

 

 

 

..ja tämmöstä on kärryn sisäpuolella

IMG_7007.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7002.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7003.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7013.jpg

 

 

 

 

 

IMG_7012.jpg

 

 

 

Ja tässä suunnillen pitäs olla kaikki työkalut ja tarvikkeet mitä käytin.

Graphic45 "Gilded Lily"-kokoelma 12x12 ja 6x6. Ja Dovecraft "Floral Muse"-kokoelma 12x12 ja 6x6.

IMG_6991.jpg

 

 

 

 

BigShot leikkuri, Cheery Lynn "Wagon Wheel"-stanssi ja Joy Crafts "Window"-stanssi.

IMG_6993.jpg

 

 

 

 

Marha Stewartin nuuttausalusta tuumamitoilla,Fiskarsin paperileikkuri,mattopuukko,askarteluveitsi,voimateippiä,3 eri liimaa,Marabu "ChalkyChic"-maalia ja FolkArt "Acrylic paint" sekä rei´itys vekotin.Näiden lisäks tietty viivotin,sakset ja kynä.

IMG_6992.jpg

 

 

 

 

Vähän pitsiä,helmitarroja,paperikukkia,kuminauhaa,piirtoheitinkalvoa,jäätelötikkuja,eyelet ja hakasia.Tavaroiden alla harmaata "chip board" kartonkia josta kärryn runko tehty.

IMG_6994.jpg